Terug

Winkeldiefstal

26 februari 2020 door Mayke Bloem

Update 2 van mijn werk.

 

Ik werk nog steeds met veel plezier bij de Albert Heijn. Ik had nooit gedacht dat ik een werkplek nog leuk zou vinden, maar heb toch een leuke plek gevonden.

Mijn baas houdt enorm veel rekening met mij en we hebben veel app contact omdat ik het moeilijk vind om face to face te praten. En daar houd hij dus ook rekening mee.

 

Helaas is er vorige week iets heel vervelend gebeurd waar ik nu behoorlijk veel last van heb.

Winkeldiefstal.

Ik kan er niet teveel over schrijven omdat de politie daar mee bezig is.

Maar ik had iemand betrapt op diefstal d.m.v. controle van de tas.  

Ik zag er iets uit de winkel inzitten dus ik vond dat ik er iets van moest zeggen.

Dat is helaas helemaal verkeerd uitgepakt.

 

Desbetreffende persoon vond mij een kutwijf en zou me wel van mijn fiets af trappen als ze me tegenkwam, dit zei ze tegen mijn collega die het naderhand gelijk tegen mij kwam zeggen.

Nou, je kan dus wel begrijpen dat ik me diepongelukkig voelde toen ik dat te horen kreeg. Ik ben gelijk naar de kantine gegaan om even tot mezelf te komen waar ik goed ben opgevangen door mijn teamleider en bedrijfsleider.

Ik heb ook met de politie moeten praten voor een melding. Dit vond ik doodeng maar gelukkig mocht mijn collega mee met wie ik inmiddels goed bevriend ben. Dit was al een geruststelling dat zij er bij mocht zijn.

Gelukkig heeft deze persoon een winkelverbod gekregen en zal ik als het goed is voorlopig geen last van haar hebben.

 

Wat ik met dit verhaal wil zeggen is dat begrip zo belangrijk is.

Mijn baas heeft deze week mijn rooster aangepast zodat ik met mijn bevriende collega kan samen werken, want ik heb veel vertrouwen in haar. Ik kan haar roepen en dan komt ze gelijk.

Dit geeft mij al een vertrouwder gevoel omdat ik nog steeds bang ben dat deze mevrouw voor mijn neus staat en iets doet.

 

En daarom ben ik zo blij met mijn werk. Een baas en collega’s die begrip hebben voor mij en mij willen helpen met alles.

Dus lieve mensen, geef de zoektocht naar werk niet op.

Uiteindelijk vind je de juiste werkplek!

 

  • Veiligheid & techniek