Skip links

Partners

De Nationale Talentenbank is blij met alle organisaties en bedrijven die zich als onze partner presenteren. Of het nu de motivatie is om mee te helpen aan een eerlijke en transparante arbeidsmarkt, een commerciële afweging om snel en efficiënt te communiceren met werkzoekenden of om een bijdrage te leveren aan onze MVO gedachte, het feit dat u onderstaande partners op ons portal vindt, betekent dat onze missie breed gedragen wordt.

Wegwijzer die werkgevers helpt om 100.000 banen voor mensen met een arbeidsbeperking te realiseren. Initiatief van VNO-NCW, MKB-Nederland en LTO Nederland.

Bekijk bedrijf ()

Alle werkzoekenden gratis zichtbaar voor de arbeidsmarkt, iedereen een eerlijke kans op een baan. AtMonday is en blijft altijd transparant, eerlijk en sociaal!

Bekijk bedrijf (0)

Met een enkele opleiding voor de start van je carrière kom je er niet meer. Jezelf bijscholen, omscholen en verder ontwikkelen is essentieel voor succes.

Bekijk bedrijf (0)

Sinds 1999 onderscheidt FlexPay zich als detacheerder/payroller in de Sociale Zekerheid met aandacht voor de menselijke maat.

Bekijk bedrijf (0)

Met de streaming webinars en webcasts van Speaklive kunt u snel en eenvoudig een boodschap overbrengen aan een onbeperkte groep mensen.

Bekijk bedrijf (1)

Met Icademy e-learning weet je precies wat je leert en je krijgt! Online trainingen, toetsing en een certificaat bij een succesvolle afronding.

Bekijk bedrijf (1)

Ook partner worden van Nationale Talentenbank?

Deelt u onze visie en wilt u mee helpen om de arbeidsmarkt open te breken?
Neem dan contact met ons op. Bel of mail ons persoonlijk voor meer informatie!

Uw eigen complete bedrijfsvermelding kost u slechts €995,- per jaar. U heeft dan tevens een werkgeversabonnement ter waarde van €720,-

Met dit werkgeversabonnement heeft u de volgende voordelen:

  • De mogelijkheid om 48 uur exclusief te zoeken in de nieuwe loopbaanprofielen;
  • De mogelijkheid meerdere mail-alerts in te stellen voor nieuwe aanmeldingen in een door u samengestelde doelgroep. Wij controleren elk uur geautomatiseerd of er nieuwe aanmeldingen zijn die voldoen aan uw wensen en zullen u daar per mail van op de hoogte brengen;
  • Onbeperkt toegang tot meer dan 400 trainingen, webinars en assessments van de beste opleiders van Nederland.