Talentcard®
Overzicht profielen
Talentcard van Iris van Kasteren

Iris van Kasteren

Het liefst werk ik in een keuken bij een klein bedrijf waar ik mag koken en of bakken. Mijn voorkeur gaat uit naar dat ik op mijn eigen werktempo kan werken of dat het wordt geaccepteerd dat ik langzamer ben dan de gemiddelde persoon. Ik ben bereid om ver

Personalia

Leeftijd
31 jaar

Portfolio

Skills, Digitale vaardigheden

  • Facebook
  • Linkedin
  • MS Powerpoint
  • MS Word

Skills, Soft skills

Rijbewijs en talenkennis

Talen (spreken)
  • Engels
  • Nederlands
Talen (schrijven)
  • Engels
  • Nederlands

Dit ben ik

Mijn dromen en ambities

Vindt meer informatie over mij in het doelgroepenregister. Ik ben een rustig persoon. Mijn werktempo is iets langzamer dan van de gemiddelde persoon. Een duidelijke uitleg zodat ik weet waar ik aan toe ben en wat er van mij wordt verwacht is erg belangrijk voor mij.

DISC, leer mij beter kennen

Om het rapport goed te lezen kijk je naar de vier afzonderlijke scores en de samenhang daartussen. Niemand is 1 kleur. Het geheel wordt bepaald door de mix van de 4 scores.

  • Taakgericht
  • Daadkrachtig
  • Extrovert
  • Inspirerend
  • Mensgericht
  • Stabiel
  • Introvert
  • Conformerend

Hier ben ik écht goed in

Graag maak ik soep, chocoladetaart, vegetarische of gerechten met vis.

Ik wil graag werken als

Functie(s):
  • levensmiddelentechnoloog
  • personal assistent
  • helpdeskmedewerker ict
  • medewerker bediening horeca
  • voedingsassistent
  • cateringmedewerker
  • kaasmaker
  • afwasser keukenhulp
  • hulpkok
Sector(en):
  • Detailhandel & retail
  • Horeca
  • Voeding & Beweging
Dienstverband(en):
  • Vast
  • Tijdelijk
  • Leer-werk overeenkomst
  • WIA, Wajong of doelgroepregister
Salaris:
  • Nader overeen te komen
Aantal uren:
  • 0-8 uur
  • 24-32 uur
  • 32-40 uur

Wat breng ik mee?

Zo omschrijven anderen mij

Ik ben niet snel afgeleid door de omgeving om mij heen. Het duurt bij mij iets langer voordat ik de werkzaamheden beheers maar als ik de werkzaamheden eenmaal beheers dan kan ik deze zelfstandig uitvoeren. Graag krijg ik een duidelijke uitleg zodat ik weet waar ik aan toe ben en wat er van mij wordt verwacht.

Mijn huidige situatie

Huidige werkgever:
  • Prins Heerlijk Tilburg
Functie(s):
  • hulpkok
Sector(en):
  • Horeca
Carrièreniveau:
  • Beperkt ervaren
Beschikbaar vanaf:
  • In overleg

Opleidingen

Helicon opleidingen locatie Den Bosch: voeding, voedsel en gezondheid niveau 3
diploma behaald

Meer over mij

Zo besteed ik mijn vrije tijd

In mijn vrije tijd kook en bak ik graag verschillende gerechten. Het leukste vindt ik het om soep te maken. Graag ga ik op pad om speciale ingrediënten voor het koken of bakken te kopen. Ik heb 4 katten waar ik veel aandacht aan besteed.

Talentcard®