Examentraining ITIL® Foundation

Online cursus Examentraining ITIL® Foundation

Haal je ITIL® Foundation examen door je goed voor te bereiden met hulp van deze examentraining.

ITIL® staat voor Information Technology Infrastructure Library. Een effectieve standaard voor het inrichten van je IT Service Management. Deze examentraining bevat een grote hoeveelheid examenvragen en ook een proefexamen. Je doorloopt eerst in 5 dagen achter elkaar diverse oefenexamens. We verhogen elke dag de slagingsdrempel dus we dagen je flink uit. Daarna kan je een proefexamen maken. Wil je nog beter voorbereiden? Dan kan je ook de vragentrainer gebruiken. Stel in wanneer je jouw examen moet doen en je krijgt elke dag vragen voorgeschoteld om je voor te bereiden. Vragen die je snapt worden dan minder herhaald, moeilijke vragen komen vaker langs. De perfecte voorbereiding op het ITIL® examen.

Doel van de cursus

Deze examentraining heeft een volledige focus op het halen van het examen ITIL® Foundation. Je traint jezelf daarom met oefenexamens voor dat ene doel.

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Zelfverzekerder en meer ontspannen naar ITIL® Foundation examen door voorbereiding op ITIL® examen.

Duur en studiebelasting

De cursus 'Examentraining ITIL® Foundation' duurt ongeveer 1 uur. 

Doelgroep en vooropleiding

Heb je de basis van ITIL® al gevolgd en wil je eigenlijk je Foundation examen halen? Dan gaat deze examentraining je helpen. Hiermee zorg je dat je met zekerheid je examen ingaat en je kans van slagen sterk vergroot. Voorkennis is wel essentieel aangezien we de trainingsinhoud alleen in de vorm van vragen herhalen.

Vaardigheden

Deze cursus geeft je een steuntje in de rug bij het maken van het ITIL® Foundation examen.

Lesmaterialen

Deze online cursus bestaat uit: Proefexamen ITIL® Foundation, Evaluatie, Extra informatie en Examentips.

Opbouw van de cursus

Elke dag maak je een kort oefenexamen. Je kunt elk oefenexamen 1 keer maken. In totaal maak je er vijf. We dagen je elke dag meer uit. Bij het eerste oefenexamen dien je 40% van de vragen goed te beantwoorden om te slagen. Daarna verhogen we de slagingsdrempel telkens met 10%. Bij het laatste oefenexamen dien je dan 80% goed beantwoorden. 80% goed is een stuk hoger dan bij het ITIL® Foundation examen nodig is, maar zo weet je zeker dat je met een goed gevoel kan starten met het laatste onderdeel van deze examentraining: het proefexamen. 

Aantal modules

Deze online cursus bestaat uit 1 module, met diverse oefexamens en een proefexamen.

Toetsing

Het proefexamen bestaat net zoals het ITIL® Foundation examen uit 40 vragen. Om te slagen dien je minimaal 26 vragen goed te beantwoorden. Dit is een slagingspercentage van 65%. Moet lukken toch, na al die oefenexamens? Je kan dit proefexamen net zo vaak maken totdat je slaagt. 

Certificaat

Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. Je volgt de online training in zijn geheel en rondt alle lesonderdelen (dag 1, dag 2 enz.) helemaal af.
  2. Wanneer je de eindtoets hebt behaald, dien je alleen nog het vervolgadvies en de evaluatie te bekijken en waar nodig in te vullen. Daarna wordt het certificaat vrijgegeven en verdwijnt het slotje aan de rechterkant bij ''Certificaat’'.
  3. Na afronding van de training ontvang je uiterlijk de dag erna een bevestigingsmail. Via de link in deze mail ga je automatisch naar de aanbieder en kun je via het dashboard de training kiezen waarvan je het certificaat wil downloaden. Op de pagina van de training scroll je helemaal naar beneden en vind je de knop om je certificaat te downloaden. Let op: de evaluatie, het vervolgadvies en het certificaat komen pas beschikbaar 7 dagen na het starten van de cursus! Tot die tijd blijft het slotje zichtbaar op de knoppen.

Het certificaat kun je uiteraard op je Talentcard® plaatsen. Zo houd je iedereen op de hoogte van de ontwikkeling die je doormaakt.