Online cursus zakelijk gebruik van Social Media

Online cursus Zakelijk gebruik van Social Media

Elk social media platform heeft zijn eigen imago, doelgroep en functies. In de online cursus 'Zakelijk gebruik van Social Media' leer de je wereld van Social Media kennen en gebruiken als instrument voor klantenservice, marketing en profilering.  

De wereld van Social Media is zeer divers. Facebook is vaak wel bekend, maar doe je  al iets met Google+ en Pinterest? Elk platform heeft zijn eigen imago, doelgroep en functies. In deze online training leer je die gebruiken. Daarmee geef je jouw zakelijke gebruik van Social Media een vliegende start. 

Doel van de cursus

In de online cursus 'Zakelijk gebruik van Social Media' leer je hoe je diverse social media platforms zakelijk kunt inzetten als instrument voor klantenservice, marketing en profilering.

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Kennis van diverse social media platforms
  • Kennis van imago, doelgroep en functies van elk platform
  • Toepassen van Social Media als instrument voor klantenservice en marketing
  • Je bedrijf beter presenteren met hulp van Social Media
  • Kennis van mogelijke opbrengsten van Social Media

Duur en studiebelasting

De online training 'Zakelijk gebruik van Social Media' duurt ongeveer 3 weken. Elke dag wordt een ander kort onderdeel behandeld. Zo kun je alle informatie goed verwerken en valt de cursus makkelijk te combineren met andere activiteiten. 

Doelgroep

Deze training is voor iedereen die zakelijk meer wil halen uit Social Media. Geen idee waar je moet beginnen of welk platform het beste past bij je doelen? Dan is deze training iets voor jou.

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Formuleren en rapporteren, Plannen en organiseren, Profileren, Leren.

Lesmaterialen

De cursus 'Zakelijk gebruik van Social Media' bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat.

Toetsing

Je ontvangt een bewijs van deelname in de vorm van een certificaat.

Certificaat

Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. Je volgt de online training in zijn geheel en rondt alle lesonderdelen (dag 1, dag 2 enz.) helemaal af.
  2. Wanneer je de eindtoets hebt behaald, dien je alleen nog het vervolgadvies en de evaluatie te bekijken en waar nodig in te vullen. Daarna wordt het certificaat vrijgegeven en verdwijnt het slotje aan de rechterkant bij ''Certificaat’'.
  3. Na afronding van de training ontvang je uiterlijk de dag erna een bevestigingsmail. Via de link in deze mail ga je automatisch naar de aanbieder en kun je via het dashboard de training kiezen waarvan je het certificaat wil downloaden. Op de pagina van de training scroll je helemaal naar beneden en vind je de knop om je certificaat te downloaden. Let op: de evaluatie, het vervolgadvies en het certificaat komen pas 7 dagen na het starten van de cursus beschikbaar! Tot die tijd blijft het slotje zichtbaar op de knoppen.

Het certificaat kun je uiteraard op je Talentcard® plaatsen. Zo houd je iedereen op de hoogte van de ontwikkeling die je doormaakt.