Agile projectmanagement

Online cursus Agile Projectmanagement

De agilewerkwijze is wereldwijd een van de meest gebruikte projectmanagementmethodes. Het kan je helpen onvoorspelbare projecten organiseerbaar te maken. Je werkt incrementeel en iteratief aan oplossingen. Zegt je dat nog niet zo veel? Geen zorgen. In deze online cursus leer je de gehele basis.

De agile werkwijze is wereldwijd een van de meest gebruikte projectmanagementmethodes. Je werkt incrementeel en iteratief aan oplossingen. Zegt je dat nog niet zo veel? Geen zorgen. In deze online cursus leer je de gehele basis. 

Doel van de cursus

De cursu 'Agile Projectmanagement' helpt je bij het beter organiseerbaar maken van projecten, binnen de afgesproken deadline en prijs.

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Oplossingsgericht werken
  • Meer kennis van Agile
  • Beter in staat om deadlines te behalen
  • Toepassen van Agile methoden
  • Inrichten van Agile teams
  • Vormgeven van documenten en processen

Duur en studiebelasting

De online training 'Agile Projectmanagement' duurt ongeveer 4 weken. De training is verdeeld in kleine blokjes, zodat het weinig tijd kost en zodat je alle informatie veel beter kunt onthouden.

Doelgroep

Deze online training is geschikt voor iedereen die wel eens van Agile gehoord heeft, maar geen idee heeft hoe je ermee kan werken. Voor iedereen die projecten leidt in een IT- of in een productomgeving.

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Aansturen,  Plannen en organiseren, Samenwerken.

Lesmaterialen

Deze online cursus bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat.

Toetsing

Je ontvangt een bewijs van deelname ontvangen in de vorm van een certificaat.

Certificaat

Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. Je volgt de online training in zijn geheel en rondt alle lesonderdelen (dag 1, dag 2 enz.) helemaal af.
  2. Wanneer je de eindtoets hebt behaald, dien je alleen nog het vervolgadvies en de evaluatie te bekijken en waar nodig in te vullen. Daarna wordt het certificaat vrijgegeven en verdwijnt het slotje aan de rechterkant bij ''Certificaat’'.
  3. Na afronding van de training ontvang je uiterlijk de dag erna een bevestigingsmail. Via de link in deze mail ga je automatisch naar de aanbieder en kun je via het dashboard de training kiezen waarvan je het certificaat wil downloaden. Op de pagina van de training scroll je helemaal naar beneden en vind je de knop om je certificaat te downloaden. Let op: de evaluatie, het vervolgadvies en het certificaat komen pas 7 dagen na het starten van de cursus beschikbaar ! Tot die tijd blijft het slotje zichtbaar op de knoppen.

Het certificaat kun je uiteraard op je Talentcard® plaatsen. Zo houd je iedereen op de hoogte van de ontwikkeling die je doormaakt.