Scrum

Online cursus Scrum

Scrum is een projectmanagementvorm in het Agile framework. In deze online cursus leer je alles over de werkwijze, die je helpt om projecten makkelijker te organiseren binnen de gestelde deadline en de afgesproken prijs. Direct te integreren in je dagelijkse werk zónder de hele organisatie overhoop te hoeven gooien. 

Scrum is een projectmanagementvorm in het Agile framework. Een Agile aanpak dus. In deze online cursus leer je alles over de werkwijze. Je leert in een paar minuten per dag steeds een stukje van de methode kennen en integreren in je werk. Om Scrum te kunnen werken hoef je namelijk niet eerst je hele organisatie over hoop te gooien. Je kunt vandaag nog beginnen!

Doel van de cursus

Deze online cursus 'Scrum' helpt je om projecten makkelijker te organiseren, binnen de gestelde deadline en afgesproken prijs.

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Kennis van projectmanagementvorm scrum
  • Kennis van Scrum masters en Product owners
  • Zicht op wanneer je scrum het beste inzet
  • Toepassen van scrum in je werk

Duur en studiebelasting

De online training 'Scrum' duurt ongeveer 5 weken. Elke dag komt er een ander onderdeel aan bod, zodat je alle informatie goed kunt verwerken.

Doelgroep

Iedereen die samenwerkt in projecten en deze meer succesvol wil maken. Vooral erg geschikt voor IT-gerelateerde projecten.

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Aansturen, Begeleiden, Plannen en organiseren.

Lesmaterialen

De cursus 'Scrum' bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat.

Toetsing

Je ontvangt een bewijs van deelname ontvangen in de vorm van een certificaat.

Certificaat

Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. Je volgt de online training in zijn geheel en rondt alle lesonderdelen (dag 1, dag 2 enz.) helemaal af.
  2. Wanneer je de eindtoets hebt behaald, dien je alleen nog het vervolgadvies en de evaluatie te bekijken en waar nodig in te vullen. Daarna wordt het certificaat vrijgegeven en verdwijnt het slotje aan de rechterkant bij ''Certificaat’'.
  3. Na afronding van de training ontvang je uiterlijk de dag erna een bevestigingsmail. Via de link in deze mail ga je automatisch naar de aanbieder en kun je via het dashboard de training kiezen waarvan je het certificaat wil downloaden. Op de pagina van de training scroll je helemaal naar beneden en vind je de knop om je certificaat te downloaden. Let op: de evaluatie, het vervolgadvies en het certificaat komen pas 7 dagen na het starten van de cursus beschikbaar ! Tot die tijd blijft het slotje zichtbaar op de knoppen.

Het certificaat kun je uiteraard op je Talentcard® plaatsen. Zo houd je iedereen op de hoogte van de ontwikkeling die je doormaakt.