Prince2 introductie

Online cursus Prince2® introductie

De Prince2® online cursus stoomt je niet klaar voor het examen, maar zorgt wel dat je er direct mee aan het werk kan. Je bent dus in staat om in projecten mee te draaien en je begrijpt deze pragmatische en doelgerichte projectmanagementmethode.

De Prince2® online training zorgt dat je direct met de methode aan het werk kan, maar stoomt je nog niet klaar voor het examen. Je bent dus in staat om in projecten mee te draaien en je begrijpt deze pragmatische en doelgerichte projectmanagement methode. Het is een ideaal framework om al je projecten in goede banen te leiden.

Doel van de cursus

Deze uitgebreide online cursus helpt je bij het toepassen van de Prince2® methode. 

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Werken met methode Prince2®
  • Kennis van documenten en procenten uit de Prince2® methode
  • Meedraaien in Prince2® projecten
  • Documenteren van afspraken

Duur en studiebelasting

De online training 'Prince2® introductie' duurt ongeveer 5 weken. Elke dag komt er een ander onderdeel aan bod, zodat je alle informatie goed kunt verwerken.

Doelgroep

Iedereen die in een omgeving werkt waar de Prince2® methode gebruikt wordt om projecten te organiseren, kan de methode leren begrijpen met deze module. Het kan ook waardevol zijn als je nog niet officieel de opleiding en het examen wilt doen maar wel vast wilt starten.

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Plannen en organiseren, Instructies en procedures opvolgen.

Lesmaterialen

De cursus 'Prince2® introductieE-Book' bestaat uit: Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat.

Toetsing

Je ontvangt een bewijs van deelname in de vorm van een certificaat.

Certificaat

Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. Je volgt de online training in zijn geheel en rondt alle lesonderdelen (dag 1, dag 2 enz.) helemaal af.
  2. Wanneer je de eindtoets hebt behaald, dien je alleen nog het vervolgadvies en de evaluatie te bekijken en waar nodig in te vullen. Daarna wordt het certificaat vrijgegeven en verdwijnt het slotje aan de rechterkant bij ''Certificaat’'.
  3. Na afronding van de training ontvang je uiterlijk de dag erna een bevestigingsmail. Via de link in deze mail ga je automatisch naar de aanbieder en kun je via het dashboard de training kiezen waarvan je het certificaat wil downloaden. Op de pagina van de training scroll je helemaal naar beneden en vind je de knop om je certificaat te downloaden. Let op: de evaluatie, het vervolgadvies en het certificaat komen pas 7 dagen na het starten van de cursus beschikbaar ! Tot die tijd blijft het slotje zichtbaar op de knoppen.

Het certificaat kun je uiteraard op je Talentcard® plaatsen. Zo houd je iedereen op de hoogte van de ontwikkeling die je doormaakt.