Mindfulness

Online cursus Mindfulness

In de online cursus 'Mindfulness' ga je werken aan ademhaling, waarneming, observeren, actie en meditatie. Iedere week ligt het niveau net een stapje hoger. Zo integreer je mindfulness stapsgewijs in jouw leven. 

In de online cursus 'Mindfulness' ga je met vijf verschillende onderdelen aan het werk. De onderdelen komen elke week terug, namelijk ademhaling, waarneming, observeren, actie en meditatie. Iedere week ziet het programma er hetzelfde uit. Alleen ligt het niveau elke week net een stapje hoger. Op deze manier heb je aan het einde van de training mindfulness geïntegreerd in jouw dagelijks leven. Iedere week krijg je oefeningen die meteen heel praktisch zijn.

Doel van de cursus

De online cursus 'Mindfulness' helpt je om mindfulness te integreren in je dagelijks leven.

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Mindfulness integreren in je dagelijks leven

Duur en studiebelasting

De online training 'Mindfulness' duurt ongeveer 5 weken. Dat is niet voor niets, door langere tijd elke dag even te oefenen, verbeter je zichtbaar onder andere je concentratievermogen.

Doelgroep

Deze online training is voor iedereen die graag stress wil verminderen, zijn of haar focus wil verbeteren en meer plezier in het werk wil hebben.

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Concentreren, Observeren, Leren, Mediteren.

Lesmaterialen

De online cursus 'Mindfulness' bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie en Certificaat.

Toetsing

Je ontvangt een bewijs van deelname in de vorm van een certificaat.

Certificaat

Na het afronden van de online cursus ontvang je een certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!

Hoe gaat dit in zijn werk:

  1. Je volgt de online training in zijn volledigheid.
  2. Is de training klaar dan ontvang je uiterlijk de dag erna een bevestigingsmail.
  3. Via de link in deze mail ga je automatisch naar de aanbieder en klik je op ‘Mijn Dashboard”. Hier kun je kiezen voor de training waar je het certificaat van wilt downloaden. Na kiezen van de juiste training scrol je helemaal naar beneden en vind je de knop om je certificaat te downloaden. Let op: het certificaat komt pas 7 dagen na het starten van de cursus beschikbaar .