Personeelsmanagement

Online cursus Personeelsmanagement

De juiste mensen vinden, die mensen binnenhouden en bijvoorbeeld ARBO-zaken goed regelen, is een flinke uitdaging. In deze online cursus leer je de basisfacetten van personeelsmanagement. Deze kennis zal je helpen bij het duurzaam verbinden van medewerkers aan jouw organisatie.

Veel organisaties zien personeel als hun belangrijkste kapitaal. Dit kapitaal moet je dan ook goed onderhouden. De juiste mensen vinden, die mensen binnenhouden en bijvoorbeeld ARBO-zaken goed regelen, is een uitdaging. In deze online training leer je de basisfacetten van personeelsmanagement. 

Doel van de cursus

In de online cursus 'Personeelsmanagement' leer je, op een praktische manier, wat er geregeld moet zijn op personeelsgebied. Dit helpt je bij het duurzaam verbinden van medewerkers aan jouw organisatie.

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Begeleiden van instroom, doorstroom en uitstroom medewerkers
  • Verbinden van medewerkers aan je organisatie
  • Basiskennis van personeelszaken

Duur en studiebelasting

De online training 'Personeelsmanagement' duurt ongeveer 5 weken. Elke dag komt er een klein onderdeel aan bod, zodat je alle informatie goed kunt verwerken.

Doelgroep

Deze training is voor iedereen die personeel heeft of verwacht in de nabije toekomst. Is Human Resources niet je vakgebied, maar wil je als leidinggevende of bijvoorbeeld als directeur wel een goede basiskennis opdoen? Start dan nu.

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Aansturen, Begeleiden, Aandacht en begrip tonen, Plannen en organiseren.

Lesmaterialen

De online cursus 'Personeelsmanagement' bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat

Toetsing

Deze online cursus wordt niet afgesloten met een eindtoets.

Certificaat

Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. Je volgt de online training in zijn geheel en rondt alle lesonderdelen (dag 1, dag 2 enz.) helemaal af.
  2. Wanneer je de eindtoets hebt behaald, dien je alleen nog het vervolgadvies en de evaluatie te bekijken en waar nodig in te vullen. Daarna wordt het certificaat vrijgegeven en verdwijnt het slotje aan de rechterkant bij ''Certificaat’'.
  3. Na afronding van de training ontvang je uiterlijk de dag erna een bevestigingsmail. Via de link in deze mail ga je automatisch naar de aanbieder en kun je via het dashboard de training kiezen waarvan je het certificaat wil downloaden. Op de pagina van de training scroll je helemaal naar beneden en vind je de knop om je certificaat te downloaden. Let op: de evaluatie, het vervolgadvies en het certificaat komen pas 7 dagen na het starten van de cursus beschikbaar ! Tot die tijd blijft het slotje zichtbaar op de knoppen.

Het certificaat kun je uiteraard op je Talentcard® plaatsen. Zo houd je iedereen op de hoogte van de ontwikkeling die je doormaakt.