Effectief beïnvloeden

Online cursus Effectief Beïnvloeden

Om anderen mee te krijgen in jouw visie, koers en ideeën moet je weten wat de ander beweegt. In deze cursus leg je daarvoor de basis. Bovendien leer je een aantal praktische technieken en tips die je direct kunt toepassen in je dagelijkse werkzaamheden.

Om anderen mee te krijgen in jouw visie, koers en ideeën moet je weten wat de ander beweegt. Wat zijn de drijfveren? Wat is de motivatie? Als je dat snapt, kun je daar slim op inspelen. In deze cursus leg je daarvoor de basis. Bovendien leer je een aantal praktische technieken en tips die je direct kunt toepassen in je dagelijkse werkzaamheden.

Doel van de cursus

In de cursus 'Effectief beïnvloeden' leer je mensen op een effectieve manier te beïnvloeden op bewust en onbewust niveau.

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Herkennen van jouw beïnvloedingsstijl
  • Gesprekken op een effectieve manier beïnvloeden
  • Anderen overtuigen van jouw idee
  • Praktische technieken en tips om te overtuigen en direct toe te passen in jouw werk 

Duur en studiebelasting

De online training 'Effectief beïnvloeden' duurt ongeveer 3 weken. Elke dag komt er een klein hoofdstuk aan bod, zodat je alle informatie goed kunt verwerken.

Doelgroep

Deze online training is gericht op mensen die veel samenwerken met collega’s, klanten en leveranciers. Geschikt voor iedereen die zijn doelstellingen wil halen en anderen daarin wil meekrijgen.

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Aansturen, Begeleiden, Aandacht en begrip tonen, Overtuigen.

Lesmaterialen

De online cursus 'Effectief beïnvloeden' bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat.

Toetsing

Er is geen eindtoets aan deze online training verbonden maar wel een eindopdracht!

Certificaat

Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. Je volgt de online training in zijn geheel en rondt alle lesonderdelen (dag 1, dag 2 enz.) helemaal af.
  2. Wanneer je de eindtoets hebt behaald, dien je alleen nog het vervolgadvies en de evaluatie te bekijken en waar nodig in te vullen. Daarna wordt het certificaat vrijgegeven en verdwijnt het slotje aan de rechterkant bij ''Certificaat’'.
  3. Na afronding van de training ontvang je uiterlijk de dag erna een bevestigingsmail. Via de link in deze mail ga je automatisch naar de aanbieder en kun je via het dashboard de training kiezen waarvan je het certificaat wil downloaden. Op de pagina van de training scroll je helemaal naar beneden en vind je de knop om je certificaat te downloaden. Let op: de evaluatie, het vervolgadvies en het certificaat komen pas 7 dagen na het starten van de cursus beschikbaar! Tot die tijd blijft het slotje zichtbaar op de knoppen.

Het certificaat kun je uiteraard op je Talentcard® plaatsen. Zo houd je iedereen op de hoogte van de ontwikkeling die je doormaakt.