Persoonlijke effectiviteit

Online cursus Persoonlijke effectiviteit

Ken je dat onvoldane gevoel dat niets vanzelf gaat of dat je niet gedaan krijgt wat je wil? In deze online cursus reiken we je de tools aan die je nodig hebt om daar verandering in te brengen. Een goede stap naar effectiever en efficiënter werken!

Ken je dat onvoldane gevoel dat niets vanzelf gaat of dat je niet gedaan krijgt wat je wil? In deze online training reiken we je de tools aan die je nodig hebt om daar verandering in te brengen. Je werkt aan zelfinzicht, zodat je niet meer in die bekende valkuilen stapt. Dit combineren we met een set praktische tips, tools en opdrachten om te zorgen dat je weer effectief en succesvol wordt.

Doel van de cursus

De cursus 'Persoonlijke effectiviteit' helpt om je effectiever en efficiënter te werken.

Wat kan je en ken je na de cursus

  • Beter zelfinzicht
  • Herkennen van je eigen talenten
  • Effectiever gedrag ontwikkelen
  • Betere werkresultaten behalen

Duur en studiebelasting

De online training 'Persoonlijke effectiviteit' duurt ongeveer 3 weken. Elke dag komt er een ander onderdeel aan bod, zodat je alle informatie goed kunt verwerken.

Doelgroep

Deze online training 'Persoonlijke effectiviteit' is voor mensen die het beste uit zichzelf willen halen. Als je het gevoel hebt dat je efficiënter en effectiever zou kunnen werken, dan is dit een goed begin.

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Plannen en organiseren, Leren.

Lesmaterialen

De online training 'Persoonlijke effectiviteit' bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat.

Toetsing

Je ontvangt een bewijs van deelname in de vorm van een certificaat.

Certificaat

Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. Je volgt de online training in zijn geheel en rondt alle lesonderdelen (dag 1, dag 2 enz.) helemaal af.
  2. Wanneer je de eindtoets hebt behaald, dien je alleen nog het vervolgadvies en de evaluatie te bekijken en waar nodig in te vullen. Daarna wordt het certificaat vrijgegeven en verdwijnt het slotje aan de rechterkant bij ''Certificaat’'.
  3. Na afronding van de training ontvang je uiterlijk de dag erna een bevestigingsmail. Via de link in deze mail ga je automatisch naar de aanbieder en kun je via het dashboard de training kiezen waarvan je het certificaat wil downloaden. Op de pagina van de training scroll je helemaal naar beneden en vind je de knop om je certificaat te downloaden. Let op: de evaluatie, het vervolgadvies en het certificaat komen pas 7 dagen na het starten van de cursus beschikbaar ! Tot die tijd blijft het slotje zichtbaar op de knoppen.

Het certificaat kun je uiteraard op je Talentcard® plaatsen. Zo houd je iedereen op de hoogte van de ontwikkeling die je doormaakt.