Strategisch management

Online cursus Strategisch management

Wil je je oriënteren op management op het hoogste niveau in een organisatie of beter begrijpen hoe je jouw eigen organisatie koers kan geven? Dan is deze online cursus een perfect vertrekpunt.

Strategisch management is je volgende stap in een managementcarrière. Wil je je oriënteren op management op het hoogste niveau in een organisatie of beter begrijpen hoe je jouw eigen organisatie koers kan geven? Dan is deze training een perfect vertrekpunt. We nemen je mee in de wereld van de strategisch manager en helpen je kennis en vaardigheden te ontwikkelen die je nodig hebt om succesvol te zijn in het vakgebied.

Doel van de cursus

De online cursus 'Strategisch management' helpt je om kennis en vaardigheden te ontwikkelen die je nodig hebt om succesvol te zijn in dit vakgebied. 

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Inzicht in hoe een strategie doorwerkt op alle niveaus van een organisatie
  • Inrichten van een groeistrategie
  • Kennis van markten en marktvormen
  • Implementeren van strategisch beleid in een organisatie

Duur en studiebelasting

De online training 'Strategisch management' duurt ongeveer 4 weken. Elke dag komt er een ander onderdeel aan bod, zodat je alle informatie goed kunt verwerken.

Doelgroep

Zelfstandig ondernemers, leiders binnen startups of managers op operationeel of tactisch niveau die toe zijn aan het volgende niveau van leiderschap. Deze online training werkt voor mensen die op korte termijn aan de slag willen als organisatiestrateeg.

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Aansturen, Begeleiden, Managen.

Lesmaterialen

De online cursus 'Strategisch management' bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat.

Toetsing

Deze online cursus wordt afgesloten met een eindtoets.

Certificaat

Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. Je volgt de online training in zijn geheel en rondt alle lesonderdelen (dag 1, dag 2 enz.) helemaal af.
  2. Wanneer je de eindtoets hebt behaald, dien je alleen nog het vervolgadvies en de evaluatie te bekijken en waar nodig in te vullen. Daarna wordt het certificaat vrijgegeven en verdwijnt het slotje aan de rechterkant bij ''Certificaat’'.
  3. Na afronding van de training ontvang je uiterlijk de dag erna een bevestigingsmail. Via de link in deze mail ga je automatisch naar de aanbieder en kun je via het dashboard de training kiezen waarvan je het certificaat wil downloaden. Op de pagina van de training scroll je helemaal naar beneden en vind je de knop om je certificaat te downloaden. Let op: de evaluatie, het vervolgadvies en het certificaat komen pas 7 dagen na het starten van de cursus beschikbaar ! Tot die tijd blijft het slotje zichtbaar op de knoppen.

Het certificaat kun je uiteraard op je Talentcard® plaatsen. Zo houd je iedereen op de hoogte van de ontwikkeling die je doormaakt.