Verzuim en voorwaarden in het kort

Online cursus Verzuim en voorwaarden in het kort

Deze online cursus is de compacte versie van verzuimmanagement. Als je weer even wilt snappen hoe het precies zit en waar je op moet letten is deze training wat voor jou. We nemen de thema’s verzuim en voorwaarden door en leren je de basis.

Deze online training is de compacte versie van verzuimmanagement. Als je weer even wilt snappen hoe het precies zit en waar je op moet letten, is deze training wat voor jou. We nemen de thema’s verzuim en voorwaarden door en leren je de basis.

Doel van de cursus

De online cursus 'Verzuim en voorwaarden in het kort' helpt je om verzuimmanagement te begrijpen. 

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Kennis van secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Kennis van functiewaardering
  • Kennis van Arbozaken

Duur en studiebelasting

De online training 'Verzuim en voorwaarden in het kort' duurt ongeveer 1 week. Elke dag komt er een ander onderdeel aan bod, zodat je alle informatie goed kunt verwerken.

Doelgroep

Deze online training is perfect geschikt als je wilt begrijpen hoe verzuim werkt. Dit is een compacte basistraining die je helpt als introductie in het onderwerp.

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Instructies en procedures opvolgen.

Lesmaterialen

De online cursus 'Verzuim en voorwaarden in het kort' bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat.

Toetsing

Deze online cursus wordt niet afgesloten met een eindtoets.

Certificaat

Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. Je volgt de online training in zijn geheel en rondt alle lesonderdelen (dag 1, dag 2 enz.) helemaal af.
  2. Wanneer je de eindtoets hebt behaald, dien je alleen nog het vervolgadvies en de evaluatie te bekijken en waar nodig in te vullen. Daarna wordt het certificaat vrijgegeven en verdwijnt het slotje aan de rechterkant bij ''Certificaat’'.
  3. Na afronding van de training ontvang je uiterlijk de dag erna een bevestigingsmail. Via de link in deze mail ga je automatisch naar de aanbieder en kun je via het dashboard de training kiezen waarvan je het certificaat wil downloaden. Op de pagina van de training scroll je helemaal naar beneden en vind je de knop om je certificaat te downloaden. Let op: de evaluatie, het vervolgadvies en het certificaat komen pas 7 dagen na het starten van de cursus beschikbaar ! Tot die tijd blijft het slotje zichtbaar op de knoppen.

Het certificaat kun je uiteraard op je Talentcard® plaatsen. Zo houd je iedereen op de hoogte van de ontwikkeling die je doormaakt.