Politiek en macht in organisaties

Online cursus Politiek en macht in organisaties

In deze korte online cursus krijg je meer inzicht in politiek en macht in organisaties. Dat geeft jou de basiskennis om er slim mee om te gaan, als je er mee te maken krijgen. Wellicht kun je het zelfs in je voordeel laten werken. 

In deze korte online cursus krijg je meer inzicht in politiek en macht in organisaties. Dat geeft jou de basiskennis om er slim mee om te gaan, als je er mee te maken krijgen. Wellicht kun je het zelfs in je voordeel laten werken. 

Doel van de cursus

In de online cursus 'Politiek en macht in organisaties' leer hoe je slimmer kunt omgaan met politiek en macht in organisaties, op het moment dat je ermee te maken krijgt.

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Kennis van de rol van macht en gezag
  • Kennis van machtsbronnen en machtstactieken
  • Inzicht in leiderschap en macht

Duur en studiebelasting

De online training 'Politiek en macht in organisaties' duurt ongeveer 1 week. Elke dag komt er een ander onderdeel aan bod, zodat je alle informatie goed kunt verwerken.

Doelgroep

Deze online cursus is geschikt voor iedereen die meer inzicht wil krijgen in politiek en macht in organisaties.

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Aansturen, Leiderschap, Leren, Reflecteren.

Lesmaterialen

De online cursus 'Politiek en macht in organisaties' bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat.

Toetsing

Deze online cursus wordt niet afgesloten met een eindtoets.

Certificaat

Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. Je volgt de online training in zijn geheel en rondt alle lesonderdelen (dag 1, dag 2 enz.) helemaal af.
  2. Wanneer je de eindtoets hebt behaald, dien je alleen nog het vervolgadvies en de evaluatie te bekijken en waar nodig in te vullen. Daarna wordt het certificaat vrijgegeven en verdwijnt het slotje aan de rechterkant bij ''Certificaat’'.
  3. Na afronding van de training ontvang je uiterlijk de dag erna een bevestigingsmail. Via de link in deze mail ga je automatisch naar de aanbieder en kun je via het dashboard de training kiezen waarvan je het certificaat wil downloaden. Op de pagina van de training scroll je helemaal naar beneden en vind je de knop om je certificaat te downloaden. Let op: de evaluatie, het vervolgadvies en het certificaat komen pas 7 dagen na het starten van de cursus beschikbaar! Tot die tijd blijft het slotje zichtbaar op de knoppen.

Het certificaat kun je uiteraard op je Talentcard® plaatsen. Zo houd je iedereen op de hoogte van de ontwikkeling die je doormaakt.