Klaar voor je presentatie

Online cursus Klaar voor je presentatie

Een goede voorbereiding is bij een presentatie erg belangrijk, zodat je zelfverzekerd de presentatie kan geven. De online training 'Klaar voor je presentatie' bereidt jou voor op het geven van een presentatie.

Een goede voorbereiding is bij een presentatie erg belangrijk, zodat je zelfverzekerd de presentatie kan geven. De online training 'Klaar voor je presentatie' bereidt jou voor op het geven van een presentatie. In de ideale sitatie start je week voor je presentatie met deze cursus. Elke dag leer je een beetje meer en doe je een deel van je voorbereiding. Zo ben je optimaal voorbereid op de dag van je presentatie. 

Doel van de cursus

De cursus 'Klaar voor je presentatie' bereidt jou optimaal voor op het geven van een presentatie op een zelfverzekerde manier.

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Optimaal voorbereiden op een presentatie
  • Toepassen tips voor een succesvolle presentatie
  • Meer zelfvertrouwen
  • Zelfverzekerd presenteren

Duur en studiebelasting

De online cursus 'Klaar voor je presentatie' duurt ongeveer 1 week. Elke dag komt een klein onderdeel aan bod, zodat je alle informatie goed kunt verwerken en je gestructureerd naar je presentatie toewerkt.

Doelgroep

Deze training is voor iedereen die een opfrisser nodig heeft of begeleid wil worden tot de dag van de presentatie. Start deze training 5 dagen voordat je moet presenteren. Dan verschijn je goed voorbereid aan de start.

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Communiceren, Presenteren, Overtuigen.

Lesmaterialen

De online training 'Klaar voor je presentatie' bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat.

Toetsing

Je ontvangt een certificaat als bewijs van deelname. 

Certificaat

Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. Je volgt de online training in zijn geheel en rondt alle lesonderdelen (dag 1, dag 2 enz.) helemaal af.
  2. Wanneer je de eindtoets hebt behaald, dien je alleen nog het vervolgadvies en de evaluatie te bekijken en waar nodig in te vullen. Daarna wordt het certificaat vrijgegeven en verdwijnt het slotje aan de rechterkant bij ''Certificaat’'.
  3. Na afronding van de training ontvang je uiterlijk de dag erna een bevestigingsmail. Via de link in deze mail ga je automatisch naar de aanbieder en kun je via het dashboard de training kiezen waarvan je het certificaat wil downloaden. Op de pagina van de training scroll je helemaal naar beneden en vind je de knop om je certificaat te downloaden. Let op: de evaluatie, het vervolgadvies en het certificaat komen pas 7 dagen na het starten van de cursus beschikbaar ! Tot die tijd blijft het slotje zichtbaar op de knoppen.

Het certificaat kun je uiteraard op je Talentcard® plaatsen. Zo houd je iedereen op de hoogte van de ontwikkeling die je doormaakt.