Het nut van feedback

Online cursus Het nut van feedback

In de online cursus 'Het nut van feedback' leer je de basis van feedback. Wat is het nut? Wanneer kun je het beste feedback geven? En hoe dan? Een nuttige introductie in dit thema. Bovendien in vele situaties toepasbaar.  

Feedback geven en ontvangen is in veel situaties toepasbaar. Als je het op de goede manier doet, kun je er veel aan hebben. In deze training leer je wat het nut van feedback is. En hoe je het geeft. Je zult ontdekken dat feedback zeker niet negatief hoeft te zijn.

Doel van de cursus

In de online training 'Het nut van feedback' leer je wat feedback geven inhoudt en hoe je dat het beste kunt doen.

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Kennis van het nut van feedback
  • Kennis van wanneer je het beste feedback kunt geven
  • Effectief geven van feedback

Duur en studiebelasting 

De online training 'Het nut van feedback' duurt ongeveer 1 week. Elke dag komt er een klein onderdeel aan bod, zodat je alle informatie goed kunt verwerken.

Doelgroep

Heb je twijfels over 'Het nut van feedback'? Weet je eigenlijk niet precies wat feedback is of heb je geen idee waar je moet starten met je voornemen om goede feedback te geven? Dan is deze training iets voor jou.

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Aandacht en begrip tonen, Formuleren, Luisteren, Reflecteren.

Lesmaterialen

De online cursus 'Het nut van feedback' bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat.

Toetsing

Je ontvangt een certificaat als bewijs van deelname.

Certificaat

Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. Je volgt de online training in zijn geheel en rondt alle lesonderdelen (dag 1, dag 2 enz.) helemaal af.
  2. Wanneer je de eindtoets hebt behaald, dien je alleen nog het vervolgadvies en de evaluatie te bekijken en waar nodig in te vullen. Daarna wordt het certificaat vrijgegeven en verdwijnt het slotje aan de rechterkant bij ''Certificaat’'.
  3. Na afronding van de training ontvang je uiterlijk de dag erna een bevestigingsmail. Via de link in deze mail ga je automatisch naar de aanbieder en kun je via het dashboard de training kiezen waarvan je het certificaat wil downloaden. Op de pagina van de training scroll je helemaal naar beneden en vind je de knop om je certificaat te downloaden. Let op: de evaluatie, het vervolgadvies en het certificaat komen pas 7 dagen na het starten van de cursus beschikbaar ! Tot die tijd blijft het slotje zichtbaar op de knoppen.

Het certificaat kun je uiteraard op je Talentcard® plaatsen. Zo houd je iedereen op de hoogte van de ontwikkeling die je doormaakt.

 

 

Tags: Professionalisering