Feedback geven en ontvangen

Online cursus Feedback geven en ontvangen

In de online cursus 'Feedback geven en ontvangen' leer je slim, in een paar minuten per dag, de impact van je feedback te vergroten. Je leert ook hoe je  met het geven van feedback kunt starten als je het  spannend vindt om mensen aan te spreken op hun gedrag. Daarnaast werk je aan het ontvangen van feedback.

Mensen aanspreken op hun gedrag kun je leren. Net zoals je kunt leren om om te gaan met reacties van anderen op jouw gedrag. In de online cursus 'Feedback geven en ontvangen' leer je om de impact van je feedback vergroten. Zelfs als je het best spannend vindt om mensen aan te spreken op hun gedrag. Daarnaast werk je aan het ontvangen van feedback en hoe je gepast om kunt gaan met de reactie van de ander op jouw feedback. 

Doel van de cursus

In de online training 'Feedback geven en ontvangen' leer je om de impact van feedback te vergroten. 

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Impact van feedback vergroten
  • Anderen aanspreken op hun gedrag
  • Feedback ontvangen

Duur en studiebelasting

De online training 'Feedback geven en ontvangen' duurt ongeveer 3 weken en is opgebouwd uit korte hoofdstukken voor een goede verwerking van de informatie. 

Doelgroep

Feedback is voor iedereen en deze training dus ook. Eigenlijk is het vaste kost voor iedereen die op regelmatige basis samenwerkt of leiding geeft.

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Formuleren, Reflecteren, Leren, Samenwerken. 

Lesmaterialen

De online training 'Feedback geven en ontvangen' bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat.

Toetsing

Je ontvangt een certificaat als bewijs van deelname.

Certificaat

Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. Je volgt de online training in zijn geheel en rondt alle lesonderdelen (dag 1, dag 2 enz.) helemaal af.
  2. Wanneer je de eindtoets hebt behaald, dien je alleen nog het vervolgadvies en de evaluatie te bekijken en waar nodig in te vullen. Daarna wordt het certificaat vrijgegeven en verdwijnt het slotje aan de rechterkant bij ''Certificaat’'.
  3. Na afronding van de training ontvang je uiterlijk de dag erna een bevestigingsmail. Via de link in deze mail ga je automatisch naar de aanbieder en kun je via het dashboard de training kiezen waarvan je het certificaat wil downloaden. Op de pagina van de training scroll je helemaal naar beneden en vind je de knop om je certificaat te downloaden. Let op: de evaluatie, het vervolgadvies en het certificaat komen pas 7 dagen na het starten van de cursus beschikbaar! Tot die tijd blijft het slotje zichtbaar op de knoppen.

Het certificaat kun je uiteraard op je Talentcard® plaatsen. Zo houd je iedereen op de hoogte van de ontwikkeling die je doormaakt.