Plannen en organiseren

Online cursus Plannen en organiseren

Vaak loopt een georganiseerd event net niet zoals je wilt. Met basistechnieken voor plannen en organiseren lukt het je na deze online cursus om structuur aan te brengen en planmatig je werk, projecten of zelfs events tot een goed einde te brengen.

Vaak loopt een georganiseerd event net niet zoals je wilt. Of loop je dagelijks achter de feiten aan, omdat je niet goed weet waar je nu moet starten. Dat gebeurt veel mensen, maar het is echt niet nodig. Met basistechnieken voor plannen en organiseren lukt het je na deze training om structuur aan te brengen en planmatig je werk, projecten of zelfs events tot een goed einde te brengen.

Doel van de cursus

In de online cursus 'Plannen en organiseren' leer je op een effectieve manier te plannen en te organiseren. 

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Kennis van de uitgangspunten van planmatig werken
  • Maken van een praktische planning die wekelijks haalbaar is
  • Succesvol organiseren van events en projecten

Duur en studiebelasting

De online training 'Plannen en organiseren' duurt ongeveer 4 weken. Elke dag komt er een ander onderdeel aan bod, zodat je alle informatie goed kunt verwerken.

Doelgroep

Deze training is geschikt voor iedereen die beter wil leren plannen of uitdagingen ervaart in het organiseren van zijn/haar werk. Of je nu supportmedewerker of adviseur bent, met de praktische insteek van deze training kom je snel verder.

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Aansturen, Plannen en organiseren, Structureren.

Lesmaterialen

De online cursus 'Plannen en organiseren' bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatievragen, Certificaat.

Toetsing

Je ontvangt een certificaat als bewijs van deelname.

Certificaat

Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. Je volgt de online training in zijn geheel en rondt alle lesonderdelen (dag 1, dag 2 enz.) helemaal af.
  2. Wanneer je de eindtoets hebt behaald, dien je alleen nog het vervolgadvies en de evaluatie te bekijken en waar nodig in te vullen. Daarna wordt het certificaat vrijgegeven en verdwijnt het slotje aan de rechterkant bij ''Certificaat’'.
  3. Na afronding van de training ontvang je uiterlijk de dag erna een bevestigingsmail. Via de link in deze mail ga je automatisch naar de aanbieder en kun je via het dashboard de training kiezen waarvan je het certificaat wil downloaden. Op de pagina van de training scroll je helemaal naar beneden en vind je de knop om je certificaat te downloaden. Let op: de evaluatie, het vervolgadvies en het certificaat komen pas 7 dagen na het starten van de cursus beschikbaar ! Tot die tijd blijft het slotje zichtbaar op de knoppen.

Het certificaat kun je uiteraard op je Talentcard® plaatsen. Zo houd je iedereen op de hoogte van de ontwikkeling die je doormaakt.