Werken in de bancaire sector

Online cursus Werken in de bancaire sector

In de online cursus 'Werken in de bancaire sector' leer je wie wat precies doet, welke rollen een bank heeft in onze maatschappij, hoe het Nederlandse bankensysteem werkt, wie de klanten zijn van banken en nog veel meer!

Welke rollen heeft een bank in onze maatschappij? Hoe werkt het Nederlandse bankensysteem eigenlijk? Wat is de betekenis van ethisch werken in deze sector? In deze online cursus leer je hoe het bankensysteem in Nederland werkt. 

Doel van de cursus

De online cursus 'Werken in de bancaire sector' leert je alles over de bancaire sector in Nederland. 

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Kennis van de rollen van een bank
  • Kennis van Nederlandse bankensysteem
  • Kennis van ethisch werken in de bankensector
  • Zicht op de klanten van een bank

Duur en studiebelasting

De online training 'Werken in de bancaire sector' duurt ongeveer 4 weken. Iedere dag komt er een klein hoofdstuk aan bod, zodat je de informatie geleidelijk kunt verwerken.

Doelgroep

Deze training is perfect voor mensen die in de bancaire sector aan het werk willen gaan en meer willen weten van de sector en de werkzaamheden. De training is ook waardevol voor interim- managers en freelancers met opdrachten in deze sector. 

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Leren, Verdiepen.

Lesmaterialen

De online cursus 'Werken in de bancaire sector' bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatievragen, Certificaat.

Toetsing

De online cursus 'Werken in de bancaire sector' eindigt met een aantal evaluatievragen.

Certificaat

Als je een training volledig afrondt en slaagt voor de toets ontvang je van de opleider een certificaat.

Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. Je volgt de online training in zijn geheel en rondt alle lesonderdelen (dag 1, dag 2 enz.) helemaal af.
  2. Wanneer je de eindtoets hebt behaald, dien je alleen nog het vervolgadvies en de evaluatie te bekijken en waar nodig in te vullen. Daarna wordt het certificaat vrijgegeven en verdwijnt het slotje aan de rechterkant bij ''Certificaat’'.
  3. Na afronding van de training ontvang je uiterlijk de dag erna een bevestigingsmail. Via de link in deze mail ga je automatisch naar de aanbieder en kun je via het dashboard de training kiezen waarvan je het certificaat wil downloaden. Op de pagina van de training scroll je helemaal naar beneden en vind je de knop om je certificaat te downloaden. Let op: het certificaat komt pas 7 dagen na het starten van de cursus beschikbaar! Tot die tijd blijft het slotje zichtbaar op de knop Certificaat.

Het certificaat kun je uiteraard op je Talentcard® plaatsen. Zo houd je iedereen op de hoogte van de ontwikkeling die je doormaakt.