Pitchen voor een nieuwe baan

Online cursus Pitchen voor een nieuwe baan

Je wilt zo snel mogelijk weer aan het werk of bent op zoek naar een andere baan.  Bij het vinden van een nieuwe baan zijn voorbereiding en strategie heel belangrijk. Waar begin je in je voorbereiding op een sollicitatie en welke talenten heb je in huis om goed voor het voetlicht te brengen? Dat leer je in deze online cursus.

Je wilt zo snel mogelijk weer aan het werk of zoekt een andere baan. Bij het vinden van een nieuwe baan zijn voorbereiding en strategie heel belangrijk. Waar begin je in je voorbereiding op een sollicitatie en welke talenten heb je in huis om goed voor het voetlicht te brengen?

Doel van de cursus

In de online cursus 'Pitchen voor een nieuwe baan' leer je hoe je jezelf op een goede manier presenteert om zo een (andere) baan te vinden. 

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Zichtbaar maken van je persoonlijke talenten
  • Weten hoe je je voorbereidt op een sollicitatie
  • Positief beïnvloeden van je kansen op de arbeidsmarkt

Duur en studiebelasting

De online training 'Pitchen voor een nieuwe baan' duurt ongeveer 1 week. Elke dag komt er een klein onderdeel aan bod, zodat je alle informatie goed kunt verwerken.

Doelgroep

Deze online training is wat voor jou als je op zoek bent naar een nieuwe baan. Het maakt niet uit of je op dit moment werk hebt of zoekende bent. Voorkennis is niet nodig.

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Formuleren, Presenteren, Overtuigen, Leren, Reflecteren.

Lesmaterialen

Deze online training 'Pitchen voor een nieuwe baan' bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat.

Toetsing

Je ontvangt een certificaat als bewijs van deelname.

Certificaat

Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. Je volgt de online training in zijn geheel en rondt alle lesonderdelen (dag 1, dag 2 enz.) helemaal af.
  2. Wanneer je de eindtoets hebt behaald, dien je alleen nog het vervolgadvies en de evaluatie te bekijken en waar nodig in te vullen. Daarna wordt het certificaat vrijgegeven en verdwijnt het slotje aan de rechterkant bij ''Certificaat’'.
  3. Na afronding van de training ontvang je uiterlijk de dag erna een bevestigingsmail. Via de link in deze mail ga je automatisch naar de aanbieder en kun je via het dashboard de training kiezen waarvan je het certificaat wil downloaden. Op de pagina van de training scroll je helemaal naar beneden en vind je de knop om je certificaat te downloaden. Let op: de evaluatie, het vervolgadvies en het certificaat komen pas 7 dagen na het starten van de cursus beschikbaar ! Tot die tijd blijft het slotje zichtbaar op de knoppen.

Het certificaat kun je uiteraard op je Talentcard® plaatsen. Zo houd je iedereen op de hoogte van de ontwikkeling die je doormaakt.