Spaans voor beginners

Online cursus Spaans voor beginners

Spaans is na Chinees de meest gesproken taal van de wereld. Deze online cursus is ideaal voor iedereen die een begin wil maken met het leren van Spaans. 

Spaans is na Chinees de meest gesproken taal van de wereld. Maar we leren het in Nederland lang niet allemaal op school. Toch is het erg handig als basis, bijvoorbeeld voor vakanties of als je internationaal werkt. Gelukkig is de basis van Spaans snel en effectief te leren. Je hoeft geen lange studie te volgen om je verstaanbaar te kunnen maken.

Doel van de cursus

Deze online cursus 'Spaans voor beginners' is een instaptraining voor als je nog (bijna) geen Spaans spreekt en jezelf toch verstaanbaar wilt maken. Elke dag leer je nieuwe woorden.

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Kennis van enkele woorden Spaans
  • Jezelf verstaanbaar maken in het Spaans

Duur en studiebelasting

De e -training 'Spaans voor beginners' duurt ongeveer 21 uur.

Doelgroep

Deze introductietraining is geschikt voor echte beginners van het Spaans. Je leert een simpel gesprek aanknopen en over dagelijkse zaken in gesprek te gaan. Je hoeft nog geen Spaans te spreken om hiermee aan de slag te kunnen. Heb je al wel wat ervaring met spreken maar wil je gewoon een wat betere basis (bijvoorbeeld grammaticaal), dan past deze online training ook prima!

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Communiceren, Leren.

Lesmaterialen

Deze online cursus bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat.

Toetsing

Je ontvangt een certificaat als bewijs van deelname.

Certificaat

Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. Je volgt de online training in zijn geheel en rondt alle lesonderdelen (dag 1, dag 2 enz.) helemaal af.
  2. Wanneer je de eindtoets hebt behaald, dien je alleen nog het vervolgadvies en de evaluatie te bekijken en waar nodig in te vullen. Daarna wordt het certificaat vrijgegeven en verdwijnt het slotje aan de rechterkant bij ''Certificaat’'.
  3. Na afronding van de training ontvang je uiterlijk de dag erna een bevestigingsmail. Via de link in deze mail ga je automatisch naar de aanbieder en kun je via het dashboard de training kiezen waarvan je het certificaat wil downloaden. Op de pagina van de training scroll je helemaal naar beneden en vind je de knop om je certificaat te downloaden. Let op: de evaluatie, het vervolgadvies en het certificaat komen pas 7 dagen na het starten van de cursus beschikbaar ! Tot die tijd blijft het slotje zichtbaar op de knoppen.

Het certificaat kun je uiteraard op je Talentcard® plaatsen. Zo houd je iedereen op de hoogte van de ontwikkeling die je doormaakt.