Duits voor beginners

Online cursus Duits voor beginners

Duits is een zeer praktische taal om te beheersen. Niet alleen omdat onze oosterburen het spreken maar ook omdat je er op veel andere plekken in Europa goed mee uit de voeten kunt. Wil je leren om een eenvoudig gesprekje te beginnen volg dan de online cursus Duits voor beginners.

Duits is een zeer praktische taal om te beheersen. Niet alleen omdat onze oosterburen het spreken maar ook omdat je er op veel andere plekken in Europa goed mee uit de voeten kan. Heb je Duits ooit op school gehad maar ben je afgehaakt na alle naamvallen? Start dan nu met deze online training op instapniveau. Je leert eenvoudig (weer) Duits te spreken en schrijven op basisniveau. Genoeg om jezelf goed verstaanbaar te maken. Elke dag leer je nieuwe woorden en ga je praktisch aan de slag met de Duitse taal.

Doel van de cursus

In de online cursus 'Duits voor beginners' leer je om jezelf goed verstaanbaar te maken in het Duits.

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Jezelf en anderen kunnen voorstellen in het Duits
  • Vertellen over je hobby's en vrije tijd in het Duits
  • Formuleren in het Duits wat je gisteren hebt gedaan, wat je elke dag doet en wat je plannen zijn

Duur en studiebelasting

De online training 'Duits voor beginners' duurt ongeveer 21 uur.

Doelgroep

De online cursus 'Duits voor beginners'  is geschikt voor iedereen die een simpel gesprek wil aanknopen en over dagelijkse zaken met duitstaligen in gesprek wil gaan. Je hoeft nog geen Duits te spreken om hiermee aan de slag te kunnen. Heb je al wel wat ervaring met spreken maar wil je gewoon een wat betere basis (bijvoorbeeld grammaticaal), dan past deze online training ook prima!

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Converseren, Communiceren, Formuleren, Leren.

Lesmaterialen

Deze online cursus bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat.

Toetsing

Je ontvangt een certificaat als bewijs van deelname.

Certificaat

Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. Je volgt de online training in zijn geheel en rondt alle lesonderdelen (dag 1, dag 2 enz.) helemaal af.
  2. Wanneer je de eindtoets hebt behaald, dien je alleen nog het vervolgadvies en de evaluatie te bekijken en waar nodig in te vullen. Daarna wordt het certificaat vrijgegeven en verdwijnt het slotje aan de rechterkant bij ''Certificaat’'.
  3. Na afronding van de training ontvang je uiterlijk de dag erna een bevestigingsmail. Via de link in deze mail ga je automatisch naar de aanbieder en kun je via het dashboard de training kiezen waarvan je het certificaat wil downloaden. Op de pagina van de training scroll je helemaal naar beneden en vind je de knop om je certificaat te downloaden. Let op: de evaluatie, het vervolgadvies en het certificaat komen pas 7 dagen na het starten van de cursus beschikbaar ! Tot die tijd blijft het slotje zichtbaar op de knoppen.

Het certificaat kun je uiteraard op je Talentcard® plaatsen. Zo houd je iedereen op de hoogte van de ontwikkeling die je doormaakt.