Italiaans voor beginners

Online cursus Italiaans voor beginners

Italiaans is niet de grootste wereldtaal maar wel een prachtige taal met zijn eigen charme. Deze online cursus is ideaal als je op vakantie gaat naar Italie.  Niet alle Italianen spreken goed Engels dus deze basisvaardigheden komen dan zeker goed van pas!

Italiaans is niet de grootste wereldtaal maar wel een prachtige taal met zijn eigen charme. Ideaal als je graag op vakantie gaat naar het land en je in de basis verstaanbaar wilt maken. Niet alle Italianen spreken goed Engels dus het komt goed van pas als jij de basisvaardigheden Italiaans beheerst. In deze online cursus krijg je de taal onder de knie door dagelijks 5 a 10 minuten te oefenen. 

Doel van de cursus

In de online cursus 'Italiaans voor beginners' leer je hoe je een eenvoudig gesprek in het Italiaans voert.

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Een simpel gesprek in het Italiaans voeren
  • Enkele grammaticale basisvaardigheden van de Italiaanse taal

Duur en studiebelasting

Deze online training 'Italiaans voor beginners' duurt ongeveer 21uur.

Doelgroep

Deze introductietraining is geschikt voor echte beginners in het Italiaans. Je leert een simpel gesprek aanknopen en over dagelijkse zaken in gesprek te gaan. Je hoeft nog geen Italiaans te spreken om hier mee aan de slag te kunnen. Heb je al wel wat ervaring met spreken maar wil je gewoon een wat betere basis (bijvoorbeeld grammaticaal), dan past deze online training ook prima!

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Converseren, Communiceren, Leren.

Lesmaterialen

Deze online cursus bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat.

Toetsing

Je ontvangt een certificaat als bewijs van deelname.

Certificaat

Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. Je volgt de online training in zijn geheel en rondt alle lesonderdelen (dag 1, dag 2 enz.) helemaal af.
  2. Wanneer je de eindtoets hebt behaald, dien je alleen nog het vervolgadvies en de evaluatie te bekijken en waar nodig in te vullen. Daarna wordt het certificaat vrijgegeven en verdwijnt het slotje aan de rechterkant bij ''Certificaat’'.
  3. Na afronding van de training ontvang je uiterlijk de dag erna een bevestigingsmail. Via de link in deze mail ga je automatisch naar de aanbieder en kun je via het dashboard de training kiezen waarvan je het certificaat wil downloaden. Op de pagina van de training scroll je helemaal naar beneden en vind je de knop om je certificaat te downloaden. Let op: de evaluatie, het vervolgadvies en het certificaat komen pas 7 dagen na het starten van de cursus beschikbaar ! Tot die tijd blijft het slotje zichtbaar op de knoppen.

Het certificaat kun je uiteraard op je Talentcard® plaatsen. Zo houd je iedereen op de hoogte van de ontwikkeling die je doormaakt.