Zakelijk Engels

Online cursus Zakelijk Engels

Met deze online cursus leg je een goede basis voor zaken doen in het Engels. We gaan in op de juiste manier van mensen aanspreken in het Engels,  jezelf introduceren, vertellen wat je organisatie doet en meer. 

Let op, deze online cursus start direct volledig in het Engels. Maar maak je geen zorgen, we bouwen het rustig op. Het taalniveau sluit goed aan bij mensen die al wel aardig Engels spreken maar graag de zakelijke aanspraak willen leren. Met deze training leg je een goede basis voor zaken doen in het Engels. We gaan in op de juiste manier van mensen aanspreken, jezelf introduceren, vertellen wat je organisatie doet en meer. Hiermee leer je direct de juiste woorden gebruiken en leer je formaliteiten kennen zodat je iedereen correct kan aanspreken.

Doel van de cursus

Deze online cursus helpt je bij het zakendoen in het Engels op een correcte manier.

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Jezelf introduceren in het Engels
  • Je organisatie introduceren in het Engels
  • Correct gebruik van de Engelse taal in zakelijke gesprekken

Duur en studiebelasting

De online training 'Zakelijk Engels' duurt ongeveer 3 weken op basis van circa 10 tot 15 minuten per dag. Je kunt de training uiteraard ook in een kortere periode afronden.  

Doelgroep

Deze training is voor iedereen die zich wil bekwamen in het zakelijk gebruik van de Engelse taal. Een zekere basis kennis van het Engels is nuttig. Weet je niet zeker of je het niveau Engels aan kan? Start dan gewoon de online training en bekijk of je de eerste dag goed kan volgen.

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Converseren in het Engels, Communiceren in het Engels, Presenteren in het Engels.

Lesmaterialen

Deze online cursus bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat.

Toetsing

Je ontvangt een certificaat als bewijs van deelname.

Certificaat

Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. Je volgt de online training in zijn geheel en rondt alle lesonderdelen (dag 1, dag 2 enz.) helemaal af.
  2. Wanneer je de eindtoets hebt behaald, dien je alleen nog het vervolgadvies en de evaluatie te bekijken en waar nodig in te vullen. Daarna wordt het certificaat vrijgegeven en verdwijnt het slotje aan de rechterkant bij ''Certificaat’'.
  3. Na afronding van de training ontvang je uiterlijk de dag erna een bevestigingsmail. Via de link in deze mail ga je automatisch naar de aanbieder en kun je via het dashboard de training kiezen waarvan je het certificaat wil downloaden. Op de pagina van de training scroll je helemaal naar beneden en vind je de knop om je certificaat te downloaden. Let op: de evaluatie, het vervolgadvies en het certificaat komen pas 7 dagen na het starten van de cursus beschikbaar ! Tot die tijd blijft het slotje zichtbaar op de knoppen.

Het certificaat kun je uiteraard op je Talentcard® plaatsen. Zo houd je iedereen op de hoogte van de ontwikkeling die je doormaakt.