Online cursus Frans voor beginners

Online cursus Frans voor beginners

Frans is een veel gesproken ‘vakantietaal. Maar ook zakelijk is het gebruik van Frans belangrijk. Wil je jezelf beter redden op vakantie in Frankrijk of wil je zakelijk een betere indruk achterlaten?  Door dagelijks 5 a 10 minuten te oefenen via deze training krijg je de taal snel onder de knie. 

Frans is een veel gesproken ‘vakantietaal’. Maar ook zakelijk is het gebruik van Frans belangrijk. Wil je jezelf simpelweg beter redden op vakantie in Frankrijk of zakelijk een goede indruk achterlaten? Dat lukt je allebei na deze training. Door dagelijks 5 tot 10 minuten te oefenen krijg je de taal snel onder de knie.

Doel van de cursus

In de online cursus 'Frans voor beginners' leer je op een eenvoudige manier om deze taal beter te beheersen, zodat je jezelf beter kunt redden op vakantie in Frankrijk of zakelijk een goede indruk kunt achterlaten. 

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Jezelf en/of anderen voorstellen in het Frans
  • Converseren in het Frans over dagelijkse zaken, zoals over je hobby's, je dagelijkse werkzaamheden en je plannen

Duur en studiebelasting

De online training 'Frans voor Beginners' duurt ongeveer 30 uur.

Doelgroep

Deze introductietraining is geschikt voor echte beginners in het Frans. Je leert een simpel gesprek aanknopen over dagelijkse zaken. Je hoeft nog geen Frans te spreken om hiermee aan de slag te kunnen. Heb je al wel wat ervaring met spreken maar wil je gewoon een wat betere basis (bijvoorbeeld grammaticaal), dan past deze online training ook prima!

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Communiceren in het Frans, Converseren in het Frans.

Lesmaterialen

De online cursus 'Frans voor beginners' bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat.

Toetsing

Je ontvangt een certificaat als bewijs van deelname.

Certificaat

Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. Je volgt de online training in zijn geheel en rondt alle lesonderdelen (dag 1, dag 2 enz.) helemaal af.
  2. Wanneer je de eindtoets hebt behaald, dien je alleen nog het vervolgadvies en de evaluatie te bekijken en waar nodig in te vullen. Daarna wordt het certificaat vrijgegeven en verdwijnt het slotje aan de rechterkant bij ''Certificaat’'.
  3. Na afronding van de training ontvang je uiterlijk de dag erna een bevestigingsmail. Via de link in deze mail ga je automatisch naar de aanbieder en kun je via het dashboard de training kiezen waarvan je het certificaat wil downloaden. Op de pagina van de training scroll je helemaal naar beneden en vind je de knop om je certificaat te downloaden. Let op: de evaluatie, het vervolgadvies en het certificaat komen pas 7 dagen na het starten van de cursus beschikbaar! Tot die tijd blijft het slotje zichtbaar op de knoppen.

Het certificaat kun je uiteraard op je Talentcard® plaatsen. Zo houd je iedereen op de hoogte van de ontwikkeling die je doormaakt.