Verzekeringsfraude

Verzekeringsfraude te lijf: hoe dan?

In dit webinar praten we je bij over verzekeringsfraude, de trends, de aanpak voor preventie en detectie, digitalisering en machinelearning, en de impact van verzekeringsfraude op het werk en de werkgelegenheid. 

Elk jaar krijgen verzekeraars te maken met vele duizenden gevallen van verzekeringsfraude. Het gaat hierbij niet alleen maar om ‘eenvoudige’ fraude door opportunistische consumenten, in sommige gevallen is er ronduit sprake van georganiseerde criminaliteit. In dit webinar praten we je bij over verzekeringsfraude, de trends, de aanpak voor preventie en detectie, digitalisering en machinelearning, en de impact van verzekeringsfraude op het werk en de werkgelegenheid. Dit doen we uiteraard met aansprekende voorbeelden.

Doel van de cursus

Deze online cursus 'Verzekeringsfraude te lijf: hoe dan?' geeft je zicht op verzekeringsfraude. Je leert meer over de trends maar ook wat een goede aanpak is voor preventie en detectie.

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Kennis van de impact van verzekeringsfraude op het werk en de werkgelegenheid 
  • Kennis van de rol van digitalisering en machinelearning bij verzekeringsfraude 
  • Kennis van een goede aanpak voor preventie en detectie
  • Zicht op de trends rondom verzekeringsfraude
  • Kennis van het convenant dat het Verbond en Zorgverzekeraars Nederland met het Openbaar Ministerie en de Nationale Politie sloten in de strijd tegen de fraude

Duur en studiebelasting

Deze online training 'Verzekeringsfraude te lijf: hoe dan?' duurt 47 minuten.

Doelgroep

Dit webinar is geschikt voor iedereen die in aanraking komt met fraude en actief wil bijdragen aan het aanpakken hiervan.

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Analyseren. 

Lesmaterialen             

De online cursus 'Verzekeringsfraude te lijf: hoe dan?' bestaat uit een video.

Toetsing

Aan deze online trainig 'Verzekeringsfraude te lijf: hoe dan?' is geen toetsing verbonden.

Certificaat

Je ontvangt geen certificaat na het volgen van deze online training 'Verzekeringsfraude te lijf: hoe dan?'