E-learning Project management

Online cursus Project management

Je leert in deze E-learning precies hoe je projecten moet voorbereiden, uitvoeren en afronden.

Projectmanagement is een zeer breed en divers veld. Er zijn zeer veel verschillende projecten en een projectmanager heeft een breed scala aan kennis en vaardigheden nodig om een ​​project goed te beheren en beheersen.

Projecten gaan vrijwel altijd over veranderingen en vaak over vernieuwingen. Omdat verschillende mensen verschillende interesses hebben en omdat niet alles voorspelbaar is, lopen projecten vaak moeizaam of te laat of moeten hun budgetten worden aangepast. We kennen allemaal voorbeelden uit de media.

In deze duidelijke E-Learning Project Management leer je wat een project is, wat er vaak misgaat bij het beheren van projecten en hoe je deze fouten kunt voorkomen. Je leert hoe je projecten moet voorbereiden, uitvoeren en afronden. 

Certificaat

Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. Je volgt de online training in zijn geheel en rondt alle lesonderdelen (dag 1, Dag 2 enz.) helemaal af.
  2. Wanneer je de eindtoets hebt behaald dien je alleen nog het vervolgadvies en de evaluatie te bekijken en waar nodig in te vullen. Daarna wordt het certificaat vrijgegeven en verdwijnt het slotje aan de rechterkant bij ''Certificaat’'.
  3. Na afronding van de training ontvang je uiterlijk de dag erna een bevestigingsmail. Via de link in deze mail ga je automatisch naar de aanbieder en kun je via het dashboard de training kiezen waarvan je het certificaat wil downloaden. Op de pagina van de training scroll je helemaal naar beneden en vind je de knop om je certificaat te downloaden. Let op: de evaluatie, het vervolgadvies en het certificaat komen pas beschikbaar 7 dagen na het starten van de cursus! Tot die tijd blijft het slotje zichtbaar op de knoppen.

Het certificaat kun je uiteraard op je Talentcard® plaatsen. Zo houd je iedereen op de hoogte van de ontwikkeling die je doormaakt.

Tags: Leiderschap - 2019