Examentraining Lean Six Sigma Yellow Belt

Online cursus Examentraining Lean Six Sigma Yellow Belt

Lean Six Sigma is een beproefde en gestandaardiseerde methode om bedrijfsprocessen beter te beheersen en om verspillingen op te sporen. Deze examentraining geeft een helder beeld van de kwalitatieve elementen van procesbeheersing en de Six Sigma-methode. Deze examentraining helpt je om je uitstekend voor te bereiden op het examen.

De beheersing van bedrijfsprocessen en het vermijden van verspillingen zijn activiteiten die veel aandacht eisen van organisaties. Lean Six Sigma is een beproefde en gestandaardiseerde methode om verspillingen op te sporen. Deze training geeft een helder beeld van de kwalitatieve elementen van procesbeheersing en de Six Sigma-methode. Deze examentraining bevat een grote hoeveelheid examenvragen en ook een proefexamen.

Doel van de cursus

Deze examentraining heeft maar één doel: jou uitstekend voorbereiden op het halen van het examen Lean Six Sigma Yellow Belt. Je traint jezelf daarom met oefenexamens en een stijgende slagingsdrempel naar dat ene doel, het halen van je examen.

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Uitstekend voorbereid zijn op examen Lean Six Sigma Yellow Belt

Duur en studiebelasting

De online training 'Examentraining Lean Six Sigma Yellow Belt' duurt ongeveer 1 week. Je doorloopt eerst in 5 dagen achter elkaar diverse oefenexamens. We verhogen elke dag de slagingsdrempel dus we dagen je flink uit. Daarna kan je een proefexamen maken. Wil je nog beter voorbereiden? Dan kan je ook de vragentrainer gebruiken. Stel in wanneer je jouw examen moet doen en je krijgt elke dag vragen voorgeschoteld om je voor te bereiden. 

Doelgroep

Heb je de basis van Lean Six Sigma al gevolgd en wil je eigenlijk je Yellow Belt examen halen? Dan gaat deze examentraining je helpen. Hiermee zorg je dat je met zekerheid je examen in gaat en je kans van slagen sterk vergroot. Voorkennis is belangrijk voor deze training. Ben je nog niet thuis in het onderwerp, volg daar dan eerst een training voor.

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Optimaliseren, Leren, Plannen en organiseren.

Lesmaterialen

Deze online cursus bestaat uit: E-Book, Evaluatie, Certificaat.

Toetsing

Deze online cursus wordt niet afgesloten met een eindtoets. Je kunt wel oefenen met oefenexamens.  

Certificaat

Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. Je volgt de online training in zijn geheel en rondt alle lesonderdelen (dag 1, dag 2 enz.) helemaal af.
  2. Wanneer je de eindtoets hebt behaald, dien je alleen nog het vervolgadvies en de evaluatie te bekijken en waar nodig in te vullen. Daarna wordt het certificaat vrijgegeven en verdwijnt het slotje aan de rechterkant bij ''Certificaat’'.
  3. Na afronding van de training ontvang je uiterlijk de dag erna een bevestigingsmail. Via de link in deze mail ga je automatisch naar de aanbieder en kun je via het dashboard de training kiezen waarvan je het certificaat wil downloaden. Op de pagina van de training scroll je helemaal naar beneden en vind je de knop om je certificaat te downloaden. Let op: de evaluatie, het vervolgadvies en het certificaat komen pas beschikbaar 7 dagen na het starten van de cursus! Tot die tijd blijft het slotje zichtbaar op de knoppen.

Het certificaat kun je uiteraard op je Talentcard® plaatsen. Zo houd je iedereen op de hoogte van de ontwikkeling die je doormaakt.