Gezond en slank in 4 weken

Online cursus Gezond en slank in 4 weken

Wil je een gezondere leefstijl? Deze online training helpt je daarbij. Gestructureerd breng je dagelijks kleine veranderingen aan in je gewoontes. Binnen 4 weken merk je daarvan de eerste resultaten. Bovendien geeft de training je tips om de nieuwe balans ook na de training vast te houden. 

Met de drukte op je werk, familie, vrienden, kinderen en hobby’s lukt het niet altijd om een goede balans te houden in gezond eten en leven. Ongezonde gewoontes sluipen er langzaam maar zeker in en kunnen erg hardnekkig zijn. De remedie is vaak simpelweg gestructureerd dagelijks kleine veranderingen aanbrengen in je gewoontes om je gezonde leefstijl zo weer op de rit te krijgen. Deze online training begeleidt je daarbij. Elke dag leer je iets nieuws en pas je gestaag je gewoonten aan naar een steeds gezondere leefstijl. Na deze vier weken ben je natuurlijk niet klaar. Maar een goed begin is essentieel voor succes!

Doel van de cursus

De online training 'Gezond en slank in 4 weken' helpt je om een begin te maken met een gezondere leefstijl.

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Bewust zijn dat gezond eten en voldoende beweging belangrijk zijn voor een gezonde leefstijl
  • Weten wat een gezond voedingspatroon is met alle benodigde vetten, eiwitten, vitamines en mineralen
  • Kennis van diverse vormen van beweging en hoe je hierin kunt variëren
  • Weten hoe je een balans kunt vinden tussen voeding, bewegen en genieten
  • Balans vasthouden na de training

Duur en studiebelasting

De online training ‘Gezond en slank in 4 weken’ duurt ongeveer 4 weken. Je krijgt dagelijks nieuwe oefeningen waarmee je steeds iets nieuws leert!  

Doelgroep

Deze online training is gericht op het verbeteren van je gezondheid, eet- en beweeggewoontes. Wil je een gezondere leefstijl gaan hanteren en daarmee ook nog een paar kilo’s af te vallen? Dan is deze training wat voor jou. Deze training biedt geen medische begeleiding. Heb je gezondheidsklachten, dan is het altijd raadzaam eerst een arts of andere specialist te raadplegen.

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Leren, Gezonder leven, Instructies opvolgen.

Lesmaterialen

De online training ‘Gezond en slank in 4 weken’ bestaat uit: dagelijks verschillende oefeningen, met eventueel advies voor een gezondere leefstijl.

Toetsing

Je ontvangt een certificaat als bewijs van deelname.

Certificaat

Als je een training volledig afrondt, dan ontvang je van de opleider een certificaat.

Hoe gaat dit in zijn werk:

  1. Je volgt de online training in zijn volledigheid.
  2. Is de training klaar dan ontvang je uiterlijk de dag erna een bevestigingsmail.
  3. Via de link in deze mail ga je automatisch naar de aanbieder en klik je op ‘Mijn Dashboard”. Hier kun je kiezen voor de training waar je het certificaat van wilt downloaden. Na kiezen van de juiste training scrol je helemaal naar beneden en vind je de knop om je certificaat te downloaden. Let op: het certificaat komt pas beschikbaar 7 dagen na het starten van de cursus!

Heel veel succes!