Er is op dit moment 1 persoon aan het leren...

Jouw persoonlijke leerreis start hier

Op Nationale Talentenbank vind je een aanbod van 1163 E-learnings, Samenvattingen, Leertrajecten, Audioboeken en meer. Allemaal gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling als professional.

Starten met leren

Recent toegevoegd

Verlichting voor luie mensen
Verlichting voor luie mensen
Bekijk Audioboek
Opvoeden: hadden we er maar een gebruiksaanwijzing bij gekregen
Opvoeden: hadden we er maar een gebruiksaanwijzing bij gekregen
Bekijk Audioboek
Hoe word ik een rat? De kunst van het konkelen en samenzweren.
Hoe word ik een rat? De kunst van het konkelen en samenzweren.
Bekijk Audioboek
Mentaal sterk: trainen om te overleven
Mentaal sterk: trainen om te overleven
Bekijk Audioboek
Relaxed vlammen: meer misbaar in je bedrijf, minder missen van het leven
Relaxed vlammen: meer misbaar in je bedrijf, minder missen van het leven
Bekijk Audioboek
Over goede voornemens: hoe je doelen stelt en haalt
Over goede voornemens: hoe je doelen stelt en haalt
Bekijk Audioboek

Best beoordeelde experts

Marien Zonnenberg
Beoordeling 9.2
Martijn van Weeghel
Beoordeling 9.4
Fanja Hubers
Beoordeling 9.5
Chris Snellen van Vollenhoven
Beoordeling 10
Claudia Sangers
Beoordeling 10
Sherell Martini
Beoordeling 10

Populaire leertypes

Testen
Testen
Bekijk alle 4
Audioboeken
Audioboeken
Bekijk alle 37
E-books
E-books
Bekijk alle 60
E-learnings
E-learnings
Bekijk alle 162

Een leven lang leren met Nationale Talentenbank

Blijf jezelf ontwikkelen met speciaal voor Nationale Talentenbank ontwikkelde thema’s. Denk bijvoorbeeld aan Succesvol solliciteren, Balans werk en privé of Ondernemen. Ontdek het zelf en bekijk alle thema's bij het filtermenu.

Ben je op zoek om jezelf verder te verdiepen in competenties als Discipline, Snel schakelen of Omgevingsbewustzijn? Het maakt niet uit of je nu een HBO, Niveau niet vereist of MBO+ opleiding hebt, voor iedereen zijn er waardevolle online cursussen te vinden. Wij bieden trainingen aan van meerdere Nederlandse opleiders en specialisten zoals Marjolein Bongers, Michel van Ast, Marien Zonnenberg en Tony van Rooijen.

Tot slot, heb je inspiratie nodig? Bekijk dan ons actuele overzicht van de Top 10 meest populaire trainingen.


Een leven lang leren met Nationale Talentenbank

Ben je er klaar voor om jouw carrière een boost te geven? Kies uit een van onderstaande abonnementen en begin gelijk met leren. Abonnementen zijn uiteraard maandelijks opzegbaar. Heel veel leerplezier!

Zelf leren

€8,48* eerste maand

Features:

  • 1 account
  • Onbeperkt toegang
  • 1163 leerobjecten
Direct starten * Na de eerste maand €16,95

Samen leren

Features:

  • Eigen bedrijfsacademie
  • Onbeperkt toegang
  • 500+ leerobjecten
Afspraak maken

Veelgestelde vragen

De Nationale Talentenbank online academy is een 100% open en transparant arbeidsmarktportal dat jou helpt om beter zichtbaar te worden op de arbeidsmarkt. Op Nationale Talentenbank kun je jezelf presenteren met een online cv, Talentcard® genaamd, in contact komen met anderen en jezelf verder persoonlijk ontwikkelen. Nationale Talentenbank wordt op dit moment gebruikt door 1.401 Werkvinders®. Dagelijks zoeken duizenden werkgevers op Nationale Talentenbank naar gemotiveerde nieuwe medewerkers.

Een Talentcard® is een professioneel online cv waarop je naast alle gebruikelijke zaken zoals opleiding, ervaring en wensen ook kunt aangeven waar jouw passie en ambitie ligt. Het maken van een Talentcard® op Nationale Talentenbank is volledig gratis. Na aanmaken kun je zelf kiezen of je je Talentcard® zichtbaar maakt voor werkgevers en/ of anderen. Maak nu zelf een gratis Talentcard®

Werkvinders® zijn personen die zich als gebruiker hebben aangemeld en een Talentcard® hebben aangemaakt. Werkvinder® worden is volledig gratis. Je kunt als Werkvinder® naast het gratis aanmaken van een online cv (Talentcard®) ook gebruik maken van een selectie van gratis aangeboden online trainingen.

Het gebruik van Nationale Talentenbank is voor zowel Werkvinders® als werkgevers volledig gratis. Werkvinders® vermelden als ze dat willen hun contactgegevens op hun Talentcard® zodat werkgevers direct en zonder tussenkomst van derden contact kunnen opnemen. Wij zijn daarmee het enige 100% open en transparante arbeidsmarktportal van Nederland.

Meld je als werkgever (gratis) aan op Nationale Talentenbank en ontdek de Werkvinders®. Je kunt hier direct gaan zoeken in het totale aanbod Talentcards®. We hebben voor het eenvoudig en efficiënt zoeken, diverse handige filters en selectiemogelijkheden beschikbaar. Als je één of meer geschikte kandidaten hebt gevonden kun je direct contact met ze opnemen. De naw gegevens van Werkvinders® zijn namelijk volledig zichtbaar voor aangemelde werkgevers.

Op Nationale Talentenbank vinden we het belangrijk dat Werkvinders® de regie krijgen en houden over hun eigen carrière. Om hen hiermee te ondersteunen hebben we bij Nationale Talentenbank een groot aantal online trainingen geselecteerd die je hiermee kunnen helpen. Als je een leuke, nuttige of noodzakelijke cursus hebt gevonden kun je deze eenvoudig starten.

Voor slechts €16,95 per maand kun je op Nationale Talentenbank onbeperkt alle 1163 online trainingen, kranten, e-books en testen gebruiken. Een abonnement is dagelijks opzegbaar. Ga daarvoor naar je account pagina en kies “Direct stopzetten”.

Onze opleiders en experts verzorgen regelmatig live leersessies waar je als gebruikers onbeperkt toegang hebt. Tijdens de live sessies worden actuele onderwerpen besproken, kun je vragen stellen en kun je contacten leggen met medestudenten. In de Live Leren Agenda vind je direct terug wanneer onderwerpen worden behandeld. We maken voor onze live leersessies onder andere gebruik van Webinars, Zoom en Clubhouse.

Vergelijk ons met Spotify of Netflix. Wij bereiken een heel groot publiek van tienduizenden gebruikers en ons aanbod is volledig online. Op basis daarvan kunnen wij goede (financiële) afspraken maken met onze partners.

Ja, we bieden bedrijven diverse mogelijkheden om samen te (gaan) leren. Zo hebben we leervouchers, groepsabonnementen of bedrijfsacademies. Neem voor meer informatie contact met ons op via: samenleren@atmonday.nl

Het aanbod

Geen resulaten gevonden die aan de filters voldoen.