Er is op dit moment 1 persoon aan het leren...

Welkom op de Nationale Talentenbank academy

Op Nationale Talentenbank vind je een aanbod van 1367 E-learnings, Media, Video's, Leertrajecten en meer. Allemaal gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling als professional.

Starten met leren

Recent toegevoegd

The Power of Origin: Bloei vanuit je volledige potentie
The Power of Origin: Bloei vanuit je volledige potentie
Bekijk Audioboek
Je partner heeft een burn-out. Wat nu?
Je partner heeft een burn-out. Wat nu?
Bekijk Audioboek
Enjoy your life, fuck the stress
Enjoy your life, fuck the stress
Bekijk Audioboek
4-urige werkdag
4-urige werkdag
Bekijk E-learning
Update Cinema4D 2023 en Cinema4D Lite R25
Update Cinema4D 2023 en Cinema4D Lite R25
Bekijk E-learning
Fundament van succes
Fundament van succes
Bekijk Audioboek

Best beoordeelde expers

NTI (NCOI)
Beoordeling 10
Online Academy (NCOI)
Beoordeling 10
Markus Verbeek Praehep (NCOI)
Beoordeling 10
House of Social Media
Beoordeling 10
Algemeen Dagblad
Beoordeling 10
NIBE SVV (NCOI)
Beoordeling 10

Populaire leertypes

E-learnings
E-learnings
Bekijk alle 246
Audioboeken
Audioboeken
Bekijk alle 36
E-books
E-books
Bekijk alle 62
Testen
Testen
Bekijk alle 3

Een leven lang leren met Nationale Talentenbank

Blijf jezelf ontwikkelen met speciaal voor Nationale Talentenbank ontwikkelde thema’s. Denk bijvoorbeeld aan Computervaardigheden, Balans werk en privé of Succesvol solliciteren. Ontdek het zelf en bekijk alle thema's bij het filtermenu.

Ben je op zoek om jezelf verder te verdiepen in competenties als Durf, Aanpassingsvermogen of Omgevingsbewustzijn? Het maakt niet uit of je nu een HBO+, Niveau niet vereist of HBO opleiding hebt, voor iedereen zijn er waardevolle online cursussen te vinden. Wij bieden trainingen aan van meerdere Nederlandse opleiders en specialisten zoals HP/De Tijd, SpeedMBA, Optijd.nu en Studdy.

Tot slot, heb je inspiratie nodig? Bekijk dan ons actuele overzicht van de Top 10 meest populaire trainingen.


Een leven lang leren met Nationale Talentenbank

Ben je er klaar voor om jouw carrière een boost te geven? Kies uit een van onderstaande abonnementen en begin gelijk met leren. Abonnementen zijn uiteraard maandelijks opzegbaar. Heel veel leerplezier!

Zelf leren

€8,48* eerste maand

Features:

  • 1 account
  • Onbeperkt toegang
  • 1367 leerobjecten
Direct starten * Na de eerste maand €16,95

Samen leren

Features:

  • Eigen bedrijfsacademie
  • Onbeperkt toegang
  • 500+ leerobjecten
Afspraak maken

Veelgestelde vragen

De Nationale Talentenbank online academy is een 100% open en transparant arbeidsmarktportal dat jou helpt om beter zichtbaar te worden op de arbeidsmarkt. Op Nationale Talentenbank kun je jezelf presenteren met een online cv, Talentcard® genaamd, in contact komen met anderen en jezelf verder persoonlijk ontwikkelen. Nationale Talentenbank wordt op dit moment gebruikt door 1.360 Werkvinders®. Dagelijks zoeken duizenden werkgevers op Nationale Talentenbank naar gemotiveerde nieuwe medewerkers.

Een Talentcard® is een professioneel online cv waarop je naast alle gebruikelijke zaken zoals opleiding, ervaring en wensen ook kunt aangeven waar jouw passie en ambitie ligt. Het maken van een Talentcard® op Nationale Talentenbank is volledig gratis. Na aanmaken kun je zelf kiezen of je je Talentcard® zichtbaar maakt voor werkgevers en/ of anderen. Maak nu zelf een gratis Talentcard®

Werkvinders® zijn personen die zich als gebruiker hebben aangemeld en een Talentcard® hebben aangemaakt. Werkvinder® worden is volledig gratis. Je kunt als Werkvinder® naast het gratis aanmaken van een online cv (Talentcard®) ook gebruik maken van een selectie van gratis aangeboden online trainingen.

Het gebruik van Nationale Talentenbank is voor zowel Werkvinders® als werkgevers volledig gratis. Werkvinders® vermelden als ze dat willen hun contactgegevens op hun Talentcard® zodat werkgevers direct en zonder tussenkomst van derden contact kunnen opnemen. Wij zijn daarmee het enige 100% open en transparante arbeidsmarktportal van Nederland.

Meld je als werkgever (gratis) aan op Nationale Talentenbank en ontdek de Werkvinders®. Je kunt hier direct gaan zoeken in het totale aanbod Talentcards®. We hebben voor het eenvoudig en efficiënt zoeken, diverse handige filters en selectiemogelijkheden beschikbaar. Als je één of meer geschikte kandidaten hebt gevonden kun je direct contact met ze opnemen. De naw gegevens van Werkvinders® zijn namelijk volledig zichtbaar voor aangemelde werkgevers.

Op Nationale Talentenbank vinden we het belangrijk dat Werkvinders® de regie krijgen en houden over hun eigen carrière. Om hen hiermee te ondersteunen hebben we bij Nationale Talentenbank een groot aantal online trainingen geselecteerd die je hiermee kunnen helpen. Als je een leuke, nuttige of noodzakelijke cursus hebt gevonden kun je deze eenvoudig starten.

Voor slechts €16,95 per maand kun je op Nationale Talentenbank onbeperkt alle 1367 online trainingen, kranten, e-books en testen gebruiken. Een abonnement is dagelijks opzegbaar. Ga daarvoor naar je account pagina en kies “Direct stopzetten”.

Onze opleiders en experts verzorgen regelmatig live leersessies waar je als gebruikers onbeperkt toegang hebt. Tijdens de live sessies worden actuele onderwerpen besproken, kun je vragen stellen en kun je contacten leggen met medestudenten. In de Live Leren Agenda vind je direct terug wanneer onderwerpen worden behandeld. We maken voor onze live leersessies onder andere gebruik van Webinars, Zoom en Clubhouse.

Vergelijk ons met Spotify of Netflix. Wij bereiken een heel groot publiek van tienduizenden gebruikers en ons aanbod is volledig online. Op basis daarvan kunnen wij goede (financiële) afspraken maken met onze partners.

Ja, we bieden bedrijven diverse mogelijkheden om samen te (gaan) leren. Zo hebben we leervouchers, groepsabonnementen of bedrijfsacademies. Neem voor meer informatie contact met ons op via: samenleren@atmonday.nl

Het aanbod

Geen resulaten gevonden die aan de filters voldoen.