<strong><big>Durf te dromen!</big></strong><br />
Nationale TalentenBank

Durf te dromen!
Nationale TalentenBank

Nationale Talentenbank | Durf te dromen!

 

In Nederland zitten meer dan 200.000 mensen met een geestelijke en/of lichamelijke beperking nog steeds werkloos thuis. Ze willen graag werken, maar krijgen de kans niet. Deels door het slecht functioneren van UWV en gemeenten, deels omdat er weinig terecht komt van de afspraken die het kabinet maakte om banen te creëren voor deze doelgroep.

Durf te dromen

Nationale TalentenBank is er voor iedereen met afstand tot de arbeidsmarkt die mee wil doen in de samenleving. Op NTB helpen we je met het vinden en presenteren van jouw dromen en ambities. Kosteloos en 100% transparant.

Bereik je dromen

Naast het vinden en presenteren van dromen en ambities helpen we je ook met het zetten van kleine stappen om deze te bereiken. Op het platform kun je je verder ontwikkelen en voorbereiden op een baan. We doen dat door in samenwerking met 18 Nederlandse topopleiders ruim 550 online trainingen, cursussen en assessments aan te bieden. Overleg met je coach wat voor jou mogelijk is.

Help mee om dromen te realiseren

Ook bedrijven hebben ambities en dromen. Deel deze visie, missie en dromen op NTB en laat je vinden. Meedoen is uiteraard volledig gratis. Zoek je medewerkers met afstand tot de arbeidsmarkt? Kijk en vind ze direct op NTB!

 

Bekijk hier het jaarverslag 2022

 

<strong><big>Durf te dromen!</big></strong><br />
Nationale TalentenBank