Talentcard®
Overzicht profielen
Talentcard van Robbert Vercammen

Robbert Vercammen

Personalia

Leeftijd
37 jaar

Skills, Soft skills

Rijbewijs en talenkennis

Talen (spreken)
  • Nederlands
  • Engels
Talen (schrijven)
  • Engels
  • Nederlands
Rijbewijs
  • B - Personenauto

Dit ben ik

Mijn dromen en ambities

Een (systeem)beheer functie spreekt mij aan omdat ik graag bezig ben om een systeem goed draaiende te houden. De (eind)gebruiker moet zo goed mogelijk kunnen werken op de systemen.
Ik lever graag een bijdrage aan het effectiever kunnen werken van eindgebruikers. Dit geeft mij voldoening.
Graag wil ik eventuele verstoringen in een vroeg stadium opvangen. Complexe problemen vormen daarbij geen probleem. Analytisch vermogen en conceptueel denken helpen mij bij mijn werkzaamheden.
Ik functioneer optimaal en lever goed werk in een duidelijke, rustige, overzichtelijke en vooral voorspelbare werksituatie.

Wat breng ik mee?

Zo omschrijven anderen mij

Ik functioneer optimaal en lever goed werk in een duidelijke, rustige, overzichtelijke en vooral voorspelbare werksituatie.

Werkervaring

Keylane - Servicebeheerder
In de periode van juni 2016 tot juni 2017 heb ik bij Keylane te Utrecht de functie van Servicebeheerder uitgevoerd. Taken hierbij waren het onderhouden en beheren van het SAAS-platform waar de door Keylane zelf ontwikkelde applicatie draaide voor onze klanten. Taken hierbij waren het installeren en upgraden van de applicatie, middleware (Weblogic, Oracle) en het patchen van het OS (RedHat Enterprise Linux).

Voiceworks - Application Engineer
In de periode van mei 2015 tot juni 2016 heb ik bij Voiceworks te Almere de functie van Application Engineer uitgevoerd. Taken hierbij waren het installeren en onderhouden van (intern) ontwikkelde applicaties. Hiertoe behoorde de beheer omgeving van het VOIP platform, Managed Office omgeving en Managed UC Applicatie.

AtoS - Technical Engineer
In de periode van november 2011 tot mei 2015 heb ik bij Atos te Utrecht de functie van Technical Engineer uitgevoerd. Hier heb ik bij meerdere klanten technisch beheer uitgevoerd over klantomgevingen. Ook ben ik ingezet bij klanten (Dierenbescherming, Rabobank, ING) om op locatie systeem beheer uit te voeren. Taken hierbij waren het installeren en onderhouden van servers en applicaties. De software waarmee gewerkt werd waren onder anderen Windows Server 2008 en 2012 (R2).

Transavia.com - Infrastructuur beheerder 2e lijn
In de periode van november 2010 tot november 2011 heb ik bij Transavia.com te Schiphol de functie van Infrastructuur beheerder 2e lijn uitgevoerd. In deze functie was ik verantwoordelijk voor het 2e lijns beheer van de gehele infrastructuur. Onderdeel hiervan was het analyseren en oplossen van meldingen die gebruikers aangaven en van meldingen die vanuit de monitoring software werden gemaakt. De software waarmee onder andere gewerkt werd was Windows Server 2003 en 2008, Windows XP, Windows 7, Citrix en Res Software Powerfuse. In deze functie heb ik standby diensten gedraaid waarbij gebruikers na kantoortijden meldingen konden doorgeven via een afdeling die 24/7 aanwezig was. Daarnaast heb ik geholpen bij het uitrollen en ondersteunen van nieuwe kantoor automatisering. Hierbij moesten desktops, laptops en thin clients geplaatst en ondersteund worden. Dit zowel op afstand als fysiek op locatie. Ook het beheren van Microsoft Windows servers (2003,2008) viel onder mijn verantwoordelijkheid.

Dierenambulance Midden Nederland - Vrijwilliger Chauffeur / Dierenverzorger Dierenambulance
In de periode december 2009 tot heden heb ik bij Stichting Dierenambulance Midden Nederland als chauffeur / dierenverzorger Dierenambulance vrijwilligerswerk uitgevoerd. De primaire verantwoordelijkheid was het vervoer van (gewonde) dieren van A naar B op een zo veilige mogelijke manier. Tevens heb ik samen met een collega het IT infrastructuur onderhouden.

Transavia.com - Technisch Applicatie Beheerder
In de periode van februari 2009 tot november 2010 heb ik bij Transavia.com te Schiphol de functie van Technisch Applicatie Beheerder uitgevoerd. In deze functie was ik verantwoordelijk voor het technische beheer van de applicaties. Tevens was het beheer van interfaces tussen de verschillende applicaties door middel van MQ en ESB bij mijn afdeling belegd. Naast het beheren van applicaties werd er ook documentatie gemaakt van de verschillende applicaties en interfaces. Dit voor kennis overdracht en de standby dienst. Ook heb ik in deze periode als projectmedewerker gewerkt voor verschillende interne projecten. In deze rol was ik verantwoordelijk voor de technische implementatie van applicaties in de test, acceptatie en productie omgevingen. Tevens heb ik de servers waar de applicaties op draaide onderhouden.

Opleidingen

Niveau 2, 3 en 4 (diploma behaald)

Meer over mij

Werkgebied

  • Almere 25km
Talentcard®