Talentcard®
Overzicht profielen
Talentcard van Lucien de Jong

Lucien de Jong

Leuke, enthousiaste onderwijsassistent.

Personalia

Leeftijd
34 jaar

Portfolio

Rijbewijs en talenkennis

Talen (spreken)
  • Nederlands
  • Duits
Talen (schrijven)
  • Nederlands

Dit ben ik

Mijn dromen en ambities

Ik ben een persoon die altijd optimistische is. Een persoon die de dag goed begint en altijd goed zal afsluiten. Ik ben een persoon die goed leiding kan geven met en voor mensen. Ik word er vrolijk van als ik mensen zie en kan laten lachen. Sta altijd klaar voor mensen die hun ei kwijt willen of even een kopje koffie willen drinken omdat ze anders alleen zijn. Ik ben een persoon die houd van afwisselend werk. Of ik nu de ene dag de wc’s moet schoonmaken en de andere dag broodjes bakken of wat het ook mag zijn, ik doe het. Het belangrijkste vind ik dat mensen een goede indruk van mij krijgen en ook kunnen zien van’’ die persoon doet z’n werk goed’’. Een persoon ben ik die veel vrije tijd met muziek doorbrengt, af en toe een instrument pakt en zelfs mijn stem gebruikt om even een liedje te zingen. Wandelen door de bossen, samen met de hond of een heerlijk eind fietsen. Dat ben ‘’ik’’.

Wat breng ik mee?

Zo omschrijven anderen mij

- eerlijk
- oprecht
- betrouwbaar
- empathie
- optimistische

Mijn huidige situatie

Functie(s):
  • receptionist
Sector(en):
  • Uitzendbureaus
Carrièreniveau:
  • Leidinggevend
Beschikbaar vanaf:
  • Per direct

Werkervaring

Attractie en vakantiepark Slagharen, Hoofdportier. Dagelijkse leiding over personeelsleden bij de poort, kassa, EHBO en camping
Attractie en vakantiepark Slagharen, Nachtportier. Nachtelijke controlerondes eventueel ingrijpen bij vechtpartijen, incidenten qua EHBO en/of BHV. Daarnaast hadden we nog de alarmopvolgingen.

Opleidingen

Opleiding: Onderwijsassistent MBO 4, Alfa-College Hardenberg.
Cursus: Aandacht voor zinvol leven en waardig sterven vanaf september 2015

Meer over mij

Zo besteed ik mijn vrije tijd

Hou van lekker wandelen met de hond. Daarnaast vind ik muziek luisteren erg fijn ter ontspanning. Af en toe zing ik zelf graag nog een liedje. Af en toe zelf nog beetje proberen liedjes te schrijven, maar daar moet je de tijd voor hebben. Daarnaast ben ik veel onder de mens. Vaak even koffie drinken met vrienden af en toe een borreltje. Ook ga ik vaak even de stad in om terrasje te pakken zodat ik heerlijk onder de mens ben.

Werkgebied

  • Hardenberg 50km
Talentcard®