Talentcard®
Overzicht profielen
Talentcard van martin van vliet

martin van vliet

chauffeur / koerier / monteur

Personalia

Leeftijd
56 jaar

Portfolio

Rijbewijs en talenkennis

Talen (spreken)
  • Nederlands
  • Engels
  • Duits
Talen (schrijven)
  • Engels
  • Nederlands
  • Duits
Rijbewijs
  • B - Personenauto
  • AM - Brommer en scooter

Dit ben ik

Mijn dromen en ambities

Even voorstellen
Ik ben Martin *****geboren op 7 november 1967 te Schoonhoven
Inmiddels vader van 2 zoons en maakt deel uit van een goed en solide gezin.
Ik draag geen lichamelijke versieringen zoals tattoos en of piercings
Over hobby’s kan ik uren praten eigenlijk vind ik alles wel leuk vooral een uitdaging aangaan in iets wat ik nog niet gedaan heb in het verleden .
Ik kan bij een goede inwerking periode eigenlijk gewoon alles niets is te gek.
Dit geld ook voor de minder leuke dingen dat hoort er nu eenmaal bij.
In mijn thuissituatie is het eigenlijk niet anders daar doe ik alles zelf of het nu het repareren van de wasmachine is of even een schuurtje bouwen. alles doen we zelf hebben we de kennis niet dan zorgen we ervoor dat we de kennis verkrijgen.
Op school was ik geen hoogvlieger leren uit een boekje was aan mij niet besteed (eigenlijk nog steeds niet) maar in de praktijk kom ik weinig dingen tegen die ik niet zou kunnen.
Ik heb op school in eerste instantie lts-c elektro en autotechniek gedaan vervolgens over gegaan naar de streekschool te Nieuwegein en ben daar verder gegaan met leren en werken gecombineerd.
Ook hier richting autotechniek overigens door familie omstandigheden de school niet afgemaakt en dat is dan ook de reden dat ik geen diploma’s bezit.
In het verleden wel div certificaten behaald die inmiddels verlopen zijn doordat ik 3 jaar werkzaam ben geweest als zzp koerier.
De certifcaten zijn namelijk:
Reachtruck , heftruck en ept tevens bhv 2e certificaat.
Zoals u kunt zien in bijgevoegde levensloop heb ik dan ook div banen doorwandeld het mooiste voorbeeld vind ik nog altijd de 6 jaar dat ik in de kunstof productie gewerkt heb deze werkgever gunde mij de kans om voor hem te mogen werken en daar hebben we beide geen spijt van gekregen ik kwam daar binnen met totaal geen kennis van kunstof en of een extruder.
Binnen 2 jaar had ik het vak onder de knie en werd daar ploegleider over 6 man een jaar later assistent productieleider en tester van nieuwe combinaties en kleuren.
Dat was nog de mooiste uitdaging iets verzinnen en zorgen dat het mogelijk wordt.
Helaas is dit bedrijf failliet gegaan en waren mijn kansen weg… sindsdien heb ik kort nog als zzp gewerkt in een eigen koeriersdienst op Europees niveau door omstandigheden ook dit moeten staken en sindsdien continue zoeken naar een passende functie voor mij. Re-integratie is het niet gelukt om mij verder te helpen (al denk ik meer dat het een financiële kwestie is)tot op de dag van vandaag heb ik nog steeds geen passende baan gevonden.
Het is dan ook echt een gun factor want diegene die mij in dienst neemt heeft er geen spijt van!
Maar biedt men mij de mogelijkheid kijkt men eens langs het felbegeerde papiertje heen en de leeftijd die tegenwoordig weer als harde eis wordt neergelegd!
Ik heb mensen meegemaakt die div papieren hebben maar toch echt niets kunnen!
Daarnaast bezit ik mijn b rijbewijs dit papiertje heb ik alweer geruime tijd in mijn bezit
Ik heb dan ook nimmer schade gereden en slechts 2 maal een snelheidsovertreding begaan van een overschrijding van 3 km pu.
Maar goed hiermee geef ik aan dat ik een nette rijder ben ik ben dan ook niet bang om in een winterse bui te rijden eigenlijk voel ik me als een vis in het water op de rijkswegen en daaromheen.
Tevens bezit ik ervaring om met een bakwagen (b rijbewijs) te rijden ook heb ik nog heel kort rangeerwerk gedaan kortom rij ervaring is er wel.
Wat zoek ik !
Heel simpel een goede solide werkgever voor de komende 25 jaar die iemand de kansen geeft om te werken en niet op voorhand al bepaald….oh dat kan hij/zij niet
Het maakt niet uit of mijn handen ervan vies worden of dat er een enkele keer meer uren nodig zijn om het werk af te krijgen.
Het leukste zou zijn een baan als onderhoudsmedewerker in facilitaire dienst of een verhuurbedrijf waar je het onderhoud kan doen en tevens de levering naar de klant toe…ik noem maar wat.
Koeriersdienst en of bezorger cq afleveraar daarmee voel ik me echt als een vis in het water.
Overigens bezit ik ervaring met het afleveren van gsm telefoons wat een apart vak weer is!
Een funktie als monteur landelijk bij mensen thuis ambieer ik ook ! al moet ik hier nog wel goed bij ingewerkt worden ! denkende aan internet monteren ,keukens of brandmeld instalaties.
Bij een goede inwerkperiode ben ik gewoon overal inzetbaar.
Ik kan zelfstandig maar ook goed in groeps verband werken.
Wat ik niet wil!
Een baan zoals pakketdienst 80 stops op een dag en nog minimaal verdienen.
Of nachtwerk dit heb ik geruime tijd gedaan en heeft een negatieve neerslag gehad op mijn gezin.
Tot slot
Middels dit schrijven hoop ik dat u wellicht een passende job voor mij heeft zodat ik weer volledig in het arbeidsproces mijn uitdagingen aan kan gaan en dat beide partijen er weer wat wijzer van worden.
Met vriendelijk groet en in uw afwachting.
Martin ******

Wat breng ik mee?

Mijn huidige situatie

Functie(s):
  • manager transport-, expeditie-, opslagbedrijf
Sector(en):
  • Transport & Logistiek
Carrièreniveau:
  • Ervaren
Beschikbaar vanaf:
  • Per direct

Opleidingen

lts-c niveau autotechniek geen diploma
streekschool autotechniek geen diploma

Meer over mij

Werkgebied

  • Oosterhout 25km
Talentcard®