Innerlijke rust

Online cursus Innerlijke rust

Als je kunt leren om je gedachten te beheersen, hetzij via meditatie, cognitieve gedragstherapie of andere methoden, zul je ontdekken dat je kunt beginnen te beslissen hoe je jezelf wilt voelen en hoe je op elk gewenst moment wilt reageren. Hier zal deze online training je bij helpen.

Hoe krijg je meer innerlijke rust? Wil je je gezonder voelen en energieker dan je ooit voor mogelijk had gehouden? Wat is het geheim van geluk? Is het geld? Heeft het te maken met je gezin? Is natuurlijke schoonheid? Heeft  het te maken met al deze dingen?

Het antwoord is dat het niet één van deze zaken  is. En dat zou je kunnen verbazen, maar zelfs als al die dingen voorhanden zijn  kun je je ellendig voelen. Ondertussen kan iemand die in de ergste omstandigheden leeft - met honger, ziekte, armoede en zonder familie - eigenlijk een van de gelukkigste mensen in de wereld zijn.

Alles komt eigenlijk neer op de manier waarop je je situatie ziet en hoe je denkt over de omstandigheden waarin je bent. Als je leert om de schoonheid in alles te zien en als je kunt leren om je gedachten te kalmeren en stress uit te schakelen, dan kun je genieten van je geluk waar je ook bent. Deze training helpt je om dat te bereiken. 

Doel van de cursus

In de online cursus 'Innerlijke rust' leer je het vermogen om je gedachten te beheersen, waardoor je meer invloed hebt op hoe jij je voelt.

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Beter je gedachten beheersen
  • Kennis van meditatietechnieken
  • Omgaan met tijd
  • Maken van bewuste keuzes

Duur en studiebelasting

Deze online cursus duurt circa 7 uur. Wil je het maximale rendement uit je online cursus halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa  2,5 week.

Doelgroep en vooropleiding

Deze online cursus is geschikt voor iedereen die graag meer wil leren over 'innerlijke rust'.

Vaardigheden

Door het volgen van deze cursus werk je aan de volgende vaardigheden: Onderzoeken, Leren, Plannen en organiseren.

Lesmaterialen

De online cursus 'Innerlijke rust' bestaat uit: E-Books, Video's, Bonusmaterialen, Tips. Let op: Dit is een Engelstalige cursus met Nederlandse ondertiteling.

Opbouw van de cursus

Deze cursus is opgebouwd uit diverse e-learning leerobjecten en bevat tevens aanvullend oefenmateriaal.

Aantal modules

Deze online cursus bestaat uit 10 modules.

Toetsing

Deze online cursus wordt niet afgerond met een eindtoets.

Certificaat

Na het succesvol afronden van deze cursus ontvang je een certificaat.

Hoe gaat dit in zijn werk:

  1. Je volgt de online training in zijn geheel.

  2. Is de training succesvol afgerond dan klik je op de gele balk met de tekst:  ‘Klik hier om uw CERTIFICAAT VAN DEELNAME aan te vragen!’

  3. Het certificaat ontvang je via e-mail en mocht je deze niet hebben ontvangen, check ook even je spambox!

Tip: Bewaar je certificaten en/ of plaats deze bij je (Linkedin) profiel, At Monday Talentcard® , portfolio of CV.