Hoe krijg ik meer vrijheid?

Online cursus Hoe krijg ik meer vrijheid?

Op dit moment zijn de meesten van ons niet vrij. We voelen ons vrij omdat we de optie hebben om te gaan waar we willen en doen wat we willen ... in theorie.Hoe ongelofelijk zou het voelen om je werkelijk vrij te voelen en om het leven te leven dat je wilt? De inzichten uit deze training laten je zien hoe je dat stap voor stap kan realiseren.

Op dit moment zijn de meesten van ons niet vrij. We voelen ons vrij omdat we de optie hebben om te gaan waar we willen en doen wat we willen ... in theorie.

Maar we zijn niet echt vrij omdat onze mogelijkheden beperkt zijn en uiteindelijk moeten we vrijwel elke dag dezelfde routine volgen als we gelukkig, gezond en zonder stress willen zijn. Natuurlijk kun je je ziek melden en ervoor kiezen om gewoon de dag door te brengen met luieren of tv kijken ... maar het gevolg zou zijn dat je je baan zou verliezen.

Zou je niet de mogelijkheid moeten hebben om gewoon naar buiten te gaan en een hapje te gaan eten? Om een beroemde bezienswaardigheid te bezoeken? Om naar het strand af te reizen? Naar de sportschool gaan voor een training? Hoe ongelofelijk zou het voelen om je werkelijk vrij te voelen en om het leven te leven dat je wilt?

Doel van de cursus

In de online cursus 'Hoe krijg ik meer vrijheid' krijg je meer inzicht in je eigen behoeften en in hoe je die daadwerkelijk kunt realiseren.

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Bewuster kiezen
  • Inzicht in je daadwerkelijke behoeften

Duur en studiebelasting

Deze online cursus duurt circa 4 uur. Wil je het maximale rendement uit je online cursus halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 1 week.

Doelgroep en vooropleiding

Deze online cursus is geschikt voor iedereen die graag meer wil leren over een vrij gevoel!

Vaardigheden

Door het volgen van deze cursus werk je aan de volgende vaardigheden: Onderzoeken, Leren, Bewust keuzes maken.

Lesmaterialen

De online cursus 'Hoe krijg ik meer vrijheid' bestaat uit: E-Books, Video's, Bonusmaterialen, Engelse Video's & E-Books, Tips. Let op: Dit is een Engelstalige cursus met Nederlandse ondertiteling.

Opbouw van de cursus

Deze cursus is opgebouwd uit diverse e-learning leerobjecten en bevat tevens aanvullend oefenmateriaal.

Aantal modules

Deze online cursus bestaat uit 10 modules.

Toetsing

Deze online cursus wordt niet afgerond met een eindtoets.

Certificaat

Na het succesvol afronden van deze cursus ontvang je een certificaat.

Hoe gaat dit in zijn werk:

  1. Je volgt de online training in zijn geheel.

  2. Is de training succesvol afgerond dan klik je op de gele balk met de tekst:  ‘Klik hier om uw CERTIFICAAT VAN DEELNAME aan te vragen!’

  3. Het certificaat ontvang je via e-mail en mocht je deze niet hebben ontvangen, check ook even je spambox!

Tip: Bewaar je certificaten en/ of plaats deze bij je (Linkedin) profiel, At Monday Talentcard® , portfolio of CV.