Succes met FISH

Online cursus Succes met FISH

Steeds meer bedrijven werken met de zogenaamde FISH!-filosofie om het werkplezier en de motivatie bij medewerkers te verbeteren. De, inmiddels wereldwijd, succesvolle filosofie is ergens in Amerika ontstaan op een vismarkt. Wil je kort en krachtig geïnformeerd worden over de voornaamste elementen van het succes met FISH!, dan is deze snelle online cursus precies wat je zoekt.

Steeds meer bedrijven werken met de zogenaamde FISH!-filosofie om het werkplezier en de motivatie te verbeteren. Heb je geen zin om hierover dikke boeken te lezen en wil je kort en krachtig geïnformeerd worden over de voornaamste elementen van het succes met FISH!, dan is deze snelle online training precies wat je zoekt.

Doel van de cursus

De online cursus 'Succes met FISH!' helpt je om binnen jouw bedrijf de werksfeer te verbeteren, door meer werkplezier en meer motivatie bij medewerkers. 

Wat kan of ken je na de cursus

  • Verbeteren van werkplezier en motivatie met hulp van FISH!
  • Kennis van vier basiselementen van filosofie FISH
  • Verbeteren van werksfeer

Duur en studiebelasting

De e-learning 'Succes met FISH!' duurt ongeveer 1 uur. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. De totale studiebelasting bedraagt 2 uur.

Doelgroep en voroopleiding

Deze e-learning is geschikt voor iedereen die wil kennismaken met een innovatieve en wereldwijd succesvolle manier van zakendoen die z'n oorsprong vond op zomaar een vismarkt ergens in Amerika. Advies vooropleiding: MBO2

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Aandacht en begrip tonen, Samenwerken en overleggen, Relaties bouwen en netwerken, Overtuigen en beïnvloeden, Creëren en innoveren, Op de behoeften en verwachtingen van de klant richten, Ondernemend en commercieel handelen.

Lesmaterialen

De cursus 'Succes met FISH!' bestaat uit: VideoCollege, E-Book, Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP), Samenvatting, Leerjournaal, Aanbevolen aanpak.

Opbouw van de cursus

Deze cursus is opgebouwd uit diverse e-learning leerobjecten en bevat tevens aanvullend oefenmateriaal. Aan het einde van de cursus is er een eindtoets. 

Aantal modules

Deze cursus bestaat uit 1 module. 

Toetsing

De online cursus 'Succes met FISH!' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard op LinkedIn of op een ander loopbaanportal zoals At Monday plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!