Geheimen

Online cursus Geheimen

Ieder mens heeft er belang bij om bepaalde stukjes van zijn of haar leven voor zichzelf te houden. Geheimen horen gewoon bij ons bestaan en ze helpen het leven leefbaar te houden. De vraag is hoe je het beste met geheimen moet omgaan. Deze serieuze online cursus geeft je daar een uitstekend antwoord op.

Ieder mens heeft er belang bij om bepaalde stukjes van zijn of haar leven voor zichzelf te houden. Geheimen horen gewoon bij ons bestaan en ze hebben verschillende functies, waarvan de voornaamste is dat ze het leven helpen leefbaar te houden. Maar juist omdat het om 'geheimen' gaat, voelen veel mensen zich onzeker over de vraag hoe je ermee moet (en kunt) omgaan. Een goed idee om alles over geheimen te weten te komen in de vorm van een serieuze online cursus.

Doel van de cursus

De online cursus 'Geheimen' helpt je bij het discreet omgaan met geheime zaken en het herkennen van de signalen als je gesprekspartner iets verborgen houdt.

Wat kan je of ken je de cursus

  • Kennis van de redenen voor het verborgen houden van informatie voor anderen
  • Kennis van de sociale functie van geheimen
  • Discreet omgaan met geheimen
  • Herkennen wanneer je gesprekspartner iets verborgen houdt
  • Omgaan met discrete zaken

Duur en studiebelasting

De e-learning 'Geheimen' duurt circa 25 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 1 week.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor iedereen die op een bewuste manier wil omgaan met zijn of haar eigen geheimen en met die van anderen.

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Signaleren, Leren, Reflecteren.

Lesmaterialen

De cursus 'Geheimen' bestaat uit: VideoCollege, E-Book, Samenvatting, Hulpformulier geheim bewaren.

Toetsing

De online cursus 'Geheimen' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard op LinkedIn of op een ander loopbaanportal zoals At Monday plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!