U19-1 Een gezonde leefstijl

Online cursus U19-1 Gezonde Leefstijl

Voor een werknemer in de transportsector is een gezonde leefstijl extra belangrijk. Een gezonde leefstijl zorgt ervoor dat jij jouw werk beter kunt doen en het ook nog eens langer kunt volhouden. In deze online cursus leer jij meer over het menselijk lichaam, verschillende soorten voeding en bewegen.

Een gezonde manier van leven is voor iedereen belangrijk. Deze online cursus leefstijl kan daar bij helpen. Gezond leven betekent onder andere dat je jezelf fitter gaat voelen, makkelijker kunt bewegen en veel energie hebt. Voor een werknemer in de transportsector is dit extra belangrijk. Een gezonde leefstijl zorgt ervoor dat jij jouw werk beter kunt doen en het ook nog eens langer kunt volhouden.

Doel van de cursus

In deze online cursus 'U19-1 Gezonde leefstijl' leer jij meer over het menselijk lichaam, verschillende soorten voeding en bewegen zodat je een gezonde leefstijl kunt ontwikkelen.

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Kennis van het menselijk lichaam
  • Kennis van verschillende soorten voeding
  • Meer bewegen

Duur en studiebelasting

De online cursus 'U19-1 Gezonde leefstijl'' duurt ongeveer 6 uur. Om een goed rendement te halen uit de cursus, is het aan te raden deze tijd over verschillende momenten te verdelen.

Doelgroep

Deze cursus is speciaal ontwikkeld voor beroepschauffeurs die graag aan hun nascholingsverplichting willen voldoen, maar is tevens voor iedereen nuttig die zich verder wil verdiepen in bewegen en gezond eten.

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Veilig werken, Leren.

Lesmaterialen

De online cursus 'U19-1 Gezonde leefstijl' bestaat uit: tekst, afbeeldingen, verschillende vraagsoorten, video’s, illustraties en animaties.

Certificaat

Na het behalen van de cursus kan je zelf een certificaat downloaden. Let op dat jij om te voldoen aan 7 uur nascholingsverplichting nog aan een praktijkdeel moet deelnemen. Dit praktijkdeel moet binnen 10 dagen na het starten van deze online cursus ingepland worden!