Werken bij FlexPay BV - De Sociale Intermediair
Bedrijven
Werken bij

FlexPay BV - De Sociale Intermediair

FlexPay onderscheidt zich als Sociaal Intermediair van andere uitzendbureaus:

 

  • Sinds 1999 heeft FlexPay zich weten te onderscheiden als uitzender en payroller in de Sociale Zekerheid en met aandacht voor de menselijke maat. Dit met de inbreng van kennis, ervaring en gevoel voor het vak van de medewerkers van FlexPay. Dit heeft geleid tot vele langdurige relaties met onder andere opdrachtgevers.
  • Vanaf het eerste contact tussen de werkzoekende en de werknemer zetten de werknemers van FlexPay zich volledig in om tegemoet te komen aan hun vragen en behoeften. Door zowel de werkzoekende als de werkgever vooraf uitvoerig te informeren over de inhoud van de arbeids- dan wel inleenovereenkomst, de spelregels, betalingsmomenten enz. ontstaat een jarenlange vertrouwensrelatie. Onze ervaring is namelijk dat deze dienstverlening bij reguliere uitzend- en payrollbureaus vaak onderbelicht blijft waardoor de werkzoekende/werknemer eerder onzekerder wordt dan dat hij/zij het gevoel en vertrouwen krijgt om zich volledig op zijn/haar baan te richten. Voor de medewerkers van FlexPay is het verkrijgen van dit gevoel en vertrouwen de basis van het duurzame succes.
  • Tijdige en juiste betaling van het salaris, goede voor- en toelichting over de salarisspecificatie, persoonlijke (telefonische) uitleg geven FlexPay een betrouwbare reputatie.
  • Klachten worden altijd serieus genomen, besproken en indien mogelijk snel opgelost. Het doel van deze inzet is dat men altijd tevreden is met de informatie en uitleg, wat niet betekent dat deze altijd gelijk krijgt.
  • Voor de werkgever is het geruststellend dat FlexPay voor een bepaalde periode de werkgeversrisico’s op zich neemt en zorgdraagt voor de aanvraag en verwerking van subsidies en premieteruggaven. 
  • FlexPay hanteert een transparante werkwijze naar zowel de opdrachtgevers als werkgevers.
FlexPay BV - De Sociale Intermediair