Werken bij The big graphic house
Bedrijven
Werken bij

The big graphic house

Welkom bij The big graphic house,

The big graphic house is een online platform waar vraag en aanbod op grafisch gebied samen komen. Ideaal als u op zoek bent naar een grafisch product of op zoek bent naar leuke grafische klussen.

Bent u een ontwerper? Meld je dan snel aan via onze website. Je krijgt een persoonlijk profiel inclusief portfolio op het platform. Vanaf dit moment ben jij beschikbaar om aangevraagd te worden door opdrachtgevers. Jij bepaalt je eigen tarieven en hoeveel klussen je aanneemt. Ben jij op zoek naar een grafische klussen om zo je netwerk uit te breiden, portfolio op te bouwen en geld te verdienen? Meld je dan snel aan!

Bent u op zoek naar een grafisch product? Bekijk dan ons aanbod ontwerpers op ons platform. Kies de ontwerper die het beste bij je past en doe een aanvraag naar deze ontwerper. The big graphic house gaat voor u contact opnemen met de ontwerper. Door de directe communicatie tussen jou en de ontwerper kan u uw grafisch product volledig naar u wensen laten vormgeven. Ervaar het gemak en kom ook eens langs in The big graphic house

Neem ook een kijkje op onze website en social media!