Werken bij Wajong Talenten
Bedrijven
Werken bij

Wajong Talenten

WAJONG TALENTEN

Wij zijn Wajong Talenten, een jonge onderneming die werkgevers en werkzoekenden met een Wajong-uitkering met elkaar in contact brengen.

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn Wajong Talenten, een jonge onderneming die werkgevers en werkzoekenden met een Wajong-uitkering met elkaar in contact brengt. Hierbij kijken we naar de talenten van mensen in plaats van hun beperkingen. Ons enthousiaste team bestaat momenteel uit 45 medewerkers. Sommige collega's van ons hebben ook een Wajong achtergrond. Hierdoor weten we uit ervaring hoe vervelend het kan zijn als er stempel gedrukt wordt op Wajongers. Die stempel is bij ons niet aanwezig.

WAT DOEN WIJ?

Met de site Wajong Talenten koppelen wij werkgevers en werkzoekenden met een Wajong-uitkering aan elkaar. Werkgevers kunnen snel en gemakkelijk hun vacatures plaatsen. Ook is het mogelijk om zelf kandidaten te zoeken. Werkzoekenden kunnen hier eenvoudig solliciteren. Zodra er een match is, maken wij een afspraak. We besteden veel aandacht aan de intakegesprekken met Wajongers, zodat we de kandidaten goed leren kennen en zo weten waar hun talenten liggen.

We zijn altijd aanwezig bij de gesprekken tussen werkgever en kandidaat. Hierdoor kunnen we ondersteuning bieden aan de kandidaat. Daarnaast kunnen we de werkgever uitleggen wat de voordelen zijn van het in dienst nemen van een Wajonger.

KWALITEIT VAN DIENSTVERLENING

Kwaliteit staat bij ons altijd hoog in het vaandel. Wij zijn daarom ook door onze clienten met een 8,4 beoordeeld.