Feedback geven in het kort

Online cursus Feedback geven in het kort

Feedback kunnen geven is een zeer waardevolle vaardigheid. Het gaat erom dat je je feedback zo formuleert dat de ander bereid is om je feedback te ontvangen én om er iets mee te doen. Deze online cursus helpt je om hiermee te starten.

Feedback kunnen geven is een zeer waardevolle vaardigheid. Het gaat erom dat je je feedback zo formuleert dat de ander bereid is om je feedback te ontvangen én om er iets mee te doen. Deze online cursus helpt je om hiermee te starten.

Doel van de cursus

In de online cursus 'Feedback geven in het kort' leer je wat de basisregels zijn voor het geven en ontvangen van feedback.  

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Kennen van verschil tussen positieve en negatieve feedback
  • Toepassen van regels bij het geven van feedback
  • Beter ontvangen van feedback

Duur en studiebelasting

De online training 'Feedback geven in het kort' duurt ongeveer 1 week. Elke dag komt er een klein onderdeel aan bod, zodat je alle informatie goed kunt verwerken.

Doelgroep

De training is perfect geschikt als je feedback wil geven aan anderen, maar niet precies weet hoe je dit het beste kan brengen. Dit is een compacte basistraining die je helpt als introductie in het onderwerp.

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Aandacht en begrip tonen, Feedback geven, Formuleren.

Lesmaterialen

De online cursus 'Feedback geven in het kort' bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie.

Toetsing

De online cursus 'Feedback geven in het kort' wordt niet afgesloten met een eindtoets.  

Certificaat

Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. Je volgt de online training in zijn geheel en rondt alle lesonderdelen (dag 1, dag 2 enz.) helemaal af.
  2. Wanneer je de eindtoets hebt behaald, dien je alleen nog het vervolgadvies en de evaluatie te bekijken en waar nodig in te vullen. Daarna wordt het certificaat vrijgegeven en verdwijnt het slotje aan de rechterkant bij ''Certificaat’'.
  3. Na afronding van de training ontvang je uiterlijk de dag erna een bevestigingsmail. Via de link in deze mail ga je automatisch naar de aanbieder en kun je via het dashboard de training kiezen waarvan je het certificaat wil downloaden. Op de pagina van de training scroll je helemaal naar beneden en vind je de knop om je certificaat te downloaden. Let op: de evaluatie, het vervolgadvies en het certificaat komen pas 7 dagen na het starten van de cursus beschikbaar ! Tot die tijd blijft het slotje zichtbaar op de knoppen.

Het certificaat kun je uiteraard op je Talentcard® plaatsen. Zo houd je iedereen op de hoogte van de ontwikkeling die je doormaakt.