Agile in het kort

Online cursus Agile in het kort

De agile werkwijze is wereldwijd een van de meest gebruikte projectmanagement methodes. In de online cursus 'Agile in het kort' ga je je concentreren op de essentie van Agile. Agile werken is een snelle, interactieve en resultaatgerichte werkwijze en het is ook gewoon leuk. In deze training staat de werkstroom in Agile centraal.

De agile werkwijze is wereldwijd een van de meest gebruikte projectmanagement methodes. In de online cursus 'Agile in het kort' ga je je concentreren op de essentie van Agile. Agile werken is een snelle, interactieve en resultaatgerichte werkwijze en het is ook gewoon leuk. In deze cursus staat de werkstroom in Agile centraal. Wat doe je nu precies, wanneer, waarom en met wie. Eerst ga je kijken naar de Agile workflow in het algemeen en vervolgens wordt er ingezoomd op een van de meest gebruikte Agile methoden: SCRUM.

Doel van de cursus

In de online cursus 'Agile in het kort' leer je deze projectmanagement kennen en toepassen.

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Kennis van Agile workflow
  • Beter inzicht in wat je wanneer precies doet, waarom en met wie
  • Toepassen van meest gebruikte Agile methode: SCRUM

Duur en studiebelasting

De online training 'Agile in het kort' duurt ongeveer 1 week. Iedere dag komt er een klein hoofdstuk aan bod, zodat het niet te veel tijd kost en je alle informatie goed kunt verwerken. Het is slim om de training in de ochtend in te plannen, want dan kan je wat je geleerd hebt dezelfde dag in de praktijk brengen.

Doelgroep

Deze online training is perfect geschikt als je een snelle start wilt maken met Agile werken.

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Plannen en organiseren, Instructies en procedures opvolgen.

Lesmaterialen

De online-traing 'Agile in het kort' bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat.

Toetsing

Aan het eind van de online cursus 'Agile werken in het kort' is er een zelftest.

Certificaat

Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. Je volgt de online training in zijn geheel en rondt alle lesonderdelen (dag 1, dag 2 enz.) helemaal af.
  2. Wanneer je de eindtoets hebt behaald, dien je alleen nog het vervolgadvies en de evaluatie te bekijken en waar nodig in te vullen. Daarna wordt het certificaat vrijgegeven en verdwijnt het slotje aan de rechterkant bij ''Certificaat’'.
  3. Na afronding van de training ontvang je uiterlijk de dag erna een bevestigingsmail. Via de link in deze mail ga je automatisch naar de aanbieder en kun je via het dashboard de training kiezen waarvan je het certificaat wil downloaden. Op de pagina van de training scroll je helemaal naar beneden en vind je de knop om je certificaat te downloaden. Let op: de evaluatie, het vervolgadvies en het certificaat komen pas 7 dagen na het starten van de cursus beschikbaar ! Tot die tijd blijft het slotje zichtbaar op de knoppen.

Het certificaat kun je uiteraard op je Talentcard® plaatsen. Zo houd je iedereen op de hoogte van de ontwikkeling die je doormaakt.