Mensen in verandering

Online cursus Mensen in verandering

Om veranderingen succesvol in organisaties te kunnen doorvoeren,  moet je weten hoe mensen precies veranderen. Welk gedrag kun je bijvoorbeeld verwachten in welke situatie? Wat veroorzaakt weerstand? Deze online cursus reikt je de basiskennis aan.

Om veranderingen succesvol in organisaties te kunnen doorvoeren,  moet je weten hoe mensen precies veranderen. Welk gedrag kun je bijvoorbeeld verwachten in welke situatie? Wat veroorzaakt weerstand? Deze online cursus reikt je de basiskennis aan.

Doel van de cursus

De online training 'Mensen in verandering' geeft je inzicht in hoe mensen veranderen en welk gedrag je kunt verwachten bij het doorvoeren van veranderingen.

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Basiskennis van veranderingen
  • Kennis van menselijk gedrag in bepaalde situaties
  • Kennis van weerstand (veroorzakers)
  • Omgaan met weerstand
  • Succesvoller doorvoeren van veranderingen

Duur en studiebelasting

De online training 'Mensen in verandering' duurt ongeveer 1 week. Elke dag komt er een klein onderdeel aan bod, zodat je alle informatie goed kunt verwerken.

Doelgroep

Deze online training is geschikt als je meer wilt weten over mensen in verandering. 

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Aansturen, Begeleiden, Aandacht en begrip tonen, Overtuigen.

Lesmaterialen

De online cursus 'Mensen in verandering' bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat.

Toetsing

Deze online cursus wordt niet afgesloten met een eindtoets.

Certificaat

Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. Je volgt de online training in zijn geheel en rondt alle lesonderdelen (dag 1, dag 2 enz.) helemaal af.
  2. Wanneer je de eindtoets hebt behaald, dien je alleen nog het vervolgadvies en de evaluatie te bekijken en waar nodig in te vullen. Daarna wordt het certificaat vrijgegeven en verdwijnt het slotje aan de rechterkant bij ''Certificaat’'.
  3. Na afronding van de training ontvang je uiterlijk de dag erna een bevestigingsmail. Via de link in deze mail ga je automatisch naar de aanbieder en kun je via het dashboard de training kiezen waarvan je het certificaat wil downloaden. Op de pagina van de training scroll je helemaal naar beneden en vind je de knop om je certificaat te downloaden. Let op: de evaluatie, het vervolgadvies en het certificaat komen pas 7 dagen na het starten van de cursus beschikbaar ! Tot die tijd blijft het slotje zichtbaar op de knoppen.

Het certificaat kun je uiteraard op je Talentcard® plaatsen. Zo houd je iedereen op de hoogte van de ontwikkeling die je doormaakt.