Starten met officemanagement

Online cursus Starten met Officemanagement

Als officemanager werk je ondersteunend aan je afdeling. Jouw focus ligt op het verzorgen van de interne en externe communicatie en het organiseren van overlegmomenten. Wil je starten als officemanager of heb je behoefte aan meer achtergrond bij het uitoefenen van deze functie? In deze online cursus leer je de rol van officemanager door en door kennen.

Als officemanager werk je ondersteunend aan je afdeling. Jouw focus ligt op het verzorgen van de interne en externe communicatie en het organiseren van overlegmomenten. De officemanager zorgt ervoor dat alles als een geoliede machine loopt. Wil je starten als officemanager of heb je behoefte aan meer achtergrond bij het uitoefenen van deze functie? In deze online cursus leer je de rol van officemanager door en door kennen.

Doel van de cursus

In de online training 'Starten met officemanagement' leer je de rol van officemanager kennen en doe je de kennis op om georganiseerd te werken met bijvoorbeeld documentmanagement.

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Kennie van de rol van officemanager
  • Georganiseerd werken met documentmanagement
  • Onderkennen van belang van interne en externe communicatie

Duur en studiebelasting

De online training 'Starten met Officemanagement' duurt ongeveer 3 weken. Elke dag komt er een ander onderdeel aan bod, zodat je alle informatie goed kunt verwerken.

Doelgroep

Deze training 'Starten met Officemanagement' biedt een introductie in het vakgebied. Overweeg je om een opleiding te gaan volgen als officemanager of ben je in de functie gerold zonder achtergrond? Dan past deze training goed.

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Communiceren, Plannen en organiseren, Presenteren.

Lesmaterialen

De online cursus 'Starten met Officemanagement' bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatievragen, Certificaat.

Toetsing

Bij de online cursus 'Starten met Officemanagement' is er geen toetsing.

Certificaat

Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. Je volgt de online training in zijn geheel en rondt alle lesonderdelen (dag 1, dag 2 enz.) helemaal af.
  2. Wanneer je de eindtoets hebt behaald, dien je alleen nog het vervolgadvies en de evaluatie te bekijken en waar nodig in te vullen. Daarna wordt het certificaat vrijgegeven en verdwijnt het slotje aan de rechterkant bij ''Certificaat’'.
  3. Na afronding van de training ontvang je uiterlijk de dag erna een bevestigingsmail. Via de link in deze mail ga je automatisch naar de aanbieder en kun je via het dashboard de training kiezen waarvan je het certificaat wil downloaden. Op de pagina van de training scroll je helemaal naar beneden en vind je de knop om je certificaat te downloaden. Let op: de evaluatie, het vervolgadvies en het certificaat komen pas 7 dagen na het starten van de cursus beschikbaar ! Tot die tijd blijft het slotje zichtbaar op de knoppen.

Het certificaat kun je uiteraard op je Talentcard® plaatsen. Zo houd je iedereen op de hoogte van de ontwikkeling die je doormaakt.