Businesscase schrijven

Online cursus Businesscase schrijven

Een businesscase is nodig om effectief besluiten te nemen. Er hangt vaak dus nogal wat vanaf. In deze online training leer je hoe je een businesscase opbouwt en overtuigend schrijft.

Een businesscase is nodig om effectief besluiten te nemen. Er hangt vaak dus nogal wat vanaf. In deze online training leer je hoe je een businesscase opbouwt en overtuigend schrijft.

Doel van de cursus

In de online cursus 'Businesscase schrijven' leer je hoe je een businesscase opbouwt en overtuigend schrijft.  

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Opbouwen van een businesscase
  • Overtuigend schrijven van een businesscase
  • Kennis van de elementen in een businesscase

Duur en studiebelasting

De online training 'Businesscase schrijven' duurt ongeveer 3 weken. Elke dag wordt er een klein onderdeel behandeld, zodat je de informatie goed kunt verwerken. 

Doelgroep

Deze training is voor iedereen die businesscases of plandocumenten schrijft waarover belangrijke besluiten worden genomen. Verder is de training voor iedereen die met een businesscase wil gaan werken. Voorkennis is niet vereist.

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Formuleren en rapporteren, Overtuigen, Presenteren.

Lesmaterialen

De online training 'Businesscase schrijven' bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat.

Toetsing

Je ontvangt een certificaat als bewijs van deelname.

Certificaat

Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. Je volgt de online training in zijn geheel en rondt alle lesonderdelen (dag 1, dag 2 enz.) helemaal af.
  2. Wanneer je de eindtoets hebt behaald, dien je alleen nog het vervolgadvies en de evaluatie te bekijken en waar nodig in te vullen. Daarna wordt het certificaat vrijgegeven en verdwijnt het slotje aan de rechterkant bij ''Certificaat’'.
  3. Na afronding van de training ontvang je uiterlijk de dag erna een bevestigingsmail. Via de link in deze mail ga je automatisch naar de aanbieder en kun je via het dashboard de training kiezen waarvan je het certificaat wil downloaden. Op de pagina van de training scroll je helemaal naar beneden en vind je de knop om je certificaat te downloaden. Let op: de evaluatie, het vervolgadvies en het certificaat komen pas 7 dagen na het starten van de cursus beschikbaar ! Tot die tijd blijft het slotje zichtbaar op de knoppen.

Het certificaat kun je uiteraard op je Talentcard® plaatsen. Zo houd je iedereen op de hoogte van de ontwikkeling die je doormaakt.