Zakelijke corresponddentie

Online cursus Zakelijke correspondentie

Duidelijk, correct en gepast contact onderhouden met zakelijke relaties en klanten helpt je om succesvol te zijn als organisatie. Met deze cursus leg je die basis. Het helpt je om in elke situatie gepast te communiceren.

Duidelijk, correct en gepast contact onderhouden met zakelijke relaties en klanten helpt je om succesvol te zijn als organisatie. Met deze training leg je de basis voor een correcte zakelijke correspondentie; van planmatig schrijven tot doelgroepgericht communiceren. 

Doel van de cursus

De online cursus 'Zakelijke correspondentie' helpt je om beter te worden in zakelijke communicatie.  

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Werken met een communicatiemodel
  • Maken van plan van aanpak voor schriftelijke communicatie
  • Brieven en mails beoordelen op schrijfstijl
  • Brieven en mails opstellen

Duur en studiebelasting

De online training 'Zakelijke correspondentie' duurt ongeveer 5 weken. Elke dag komt er een ander onderdeel aan bod, zodat je alle informatie goed kunt verwerken.

Doelgroep

Deze online training is ontwikkeld voor mensen die hun correspondentievaardigheden willen verbeteren.

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Communiceren, Presenteren, Formuleren.

Lesmaterialen

De online training ‘Zakelijke correspondentie’ bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat.

Toetsing

Je ontvangt een certificaat als bewijs van deelname.

Certificaat

Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. Je volgt de online training in zijn geheel en rondt alle lesonderdelen (dag 1, dag 2 enz.) helemaal af.
  2. Wanneer je de eindtoets hebt behaald, dien je alleen nog het vervolgadvies en de evaluatie te bekijken en waar nodig in te vullen. Daarna wordt het certificaat vrijgegeven en verdwijnt het slotje aan de rechterkant bij ''Certificaat’'.
  3. Na afronding van de training ontvang je uiterlijk de dag erna een bevestigingsmail. Via de link in deze mail ga je automatisch naar de aanbieder en kun je via het dashboard de training kiezen waarvan je het certificaat wil downloaden. Op de pagina van de training scroll je helemaal naar beneden en vind je de knop om je certificaat te downloaden. Let op: de evaluatie, het vervolgadvies en het certificaat komen pas 7 dagen na het starten van de cursus beschikbaar ! Tot die tijd blijft het slotje zichtbaar op de knoppen.

Het certificaat kun je uiteraard op je Talentcard® plaatsen. Zo houd je iedereen op de hoogte van de ontwikkeling die je doormaakt.