De STARR-methode

Online cursus De STARR-methode

De STARR-methode wordt veel gebruikt bij sollicitatiegesprekken en bijvoorbeeld in coaching. Deze compacte online cursus is gericht op het leren kennen en toepassen van de methode. 

De STARR-methode wordt veel gebruikt bij sollicitatiegesprekken en bijvoorbeeld in coaching. Deze compacte online cursus is gericht op het leren kennen en toepassen van de methode. Hiermee heb je een sterke methode in je rugzak om effectieve gesprekken mee te voeren.

Doel van de cursus

In de online cursus 'De STARR-methode' leer je wat deze methode inhoudt en hoe je hem kunt inzetten om effectieve gesprekken te voeren.

Duur en studiebelasting

De online training 'De STARR-methode' duurt ongeveer 1 week. Elke dag wordt een onderdeel (een letter) van de methode behandeld, zodat je alle informatie goed kunt verwerken opslaan.

Doelgroep

Deze training is voor mensen die willen leren om de STARR-methode toe te passen. Het is een specifieke uitleg van hoe de methode werkt en hoe je hem toepast. Voorkennis is niet vereist.

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Formuleren, Gesprekken voeren, Presenteren, Overtuigen.

Lesmaterialen

De online cursus 'De STARR-methode' bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatievragen, Certificaat.

Toetsing

Aan deze online training 'De STARR-methode' is geen toetsing aan verbonden

Certificaat

Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. Je volgt de online training in zijn geheel en rondt alle lesonderdelen (dag 1, dag 2 enz.) helemaal af.
  2. Wanneer je de eindtoets hebt behaald, dien je alleen nog het vervolgadvies en de evaluatie te bekijken en waar nodig in te vullen. Daarna wordt het certificaat vrijgegeven en verdwijnt het slotje aan de rechterkant bij ''Certificaat’'.
  3. Na afronding van de training ontvang je uiterlijk de dag erna een bevestigingsmail. Via de link in deze mail ga je automatisch naar de aanbieder en kun je via het dashboard de training kiezen waarvan je het certificaat wil downloaden. Op de pagina van de training scroll je helemaal naar beneden en vind je de knop om je certificaat te downloaden. Let op: de evaluatie, het vervolgadvies en het certificaat komen pas 7 dagen na het starten van de cursus beschikbaar ! Tot die tijd blijft het slotje zichtbaar op de knoppen.

Het certificaat kun je uiteraard op je Talentcard® plaatsen. Zo houd je iedereen op de hoogte van de ontwikkeling die je doormaakt.